2SALLA1BAĞLA kullanıcısının son içeriği

1. 2SALLA1BAĞLA

KIRMIZIDA KASITLI ARKADAN VURMA VE İTTİRME İZMİR

Merhaba arkadaşlar, Antalya'da yaşıyorum iş için İzmir'deyim bir süreliğine, sabah 8:40 Çeşmealtından Konak istikametine giderken ışıklarda en önde durdum, arkadan servis aracı 5er 10ar ersaniye aralıklarla 3 defa kornaya bastı, bende alay ediyo heralde dedim kırmızıda geçsin diye. Yeşil...
  2. 2SALLA1BAĞLA

Düşme durumunda egzozdan korunmak için tavsiyeleriniz ?

Merhabalar, herhangi bir kayıp düşme, kaza durumunda ayaklarımızda egzoz yanığı oluşmasını engellemek için ne tavsiye edersiniz ?
  3. 2SALLA1BAĞLA

Fahri müfettişten 2 ceza

Merhabalar, bu sabah elime 2 adet trafik cezası ulaştı. 0 km motosiklet satın aldım, 17.06.2015 tarihinde, bir süre kullanamadım nakit sıkışıklığından dolayı, ruhsat + plaka çıkaramadım. Ruhsat + plaka çıkardıkdan sonra, çevirmede kasksız olarak 88 TL ceza yedim, hiç bir ricada bulunmadım...
  4. 2SALLA1BAĞLA

Spacy ufak bir kaza.

Merhaba arkadaşlar, bu kaza yaklaşık 4-5 ay önce başıma geldi. Caddeden seyrediyorum, kavşaktan sağa girdim, ileride kontrolsüz kavşak vardı, ortada 2 araç bekliyor bir focus, bir bmw. Kavşaktan çıkınca hızlanmaya başladım, bmw burnunu çıkarıp sol şeridi kapatınca ( sol şerit seydiyorum ) sağ...
  5. 2SALLA1BAĞLA

Antalya ve İzmir'de usta tavsiye.

Merhaba arkadaşlar, 0 km Salcano Tiger Speed 100 model motosikletini satın aldım, belirli sorunlarım var ancak ancak yetkili servislerde problemlerimi çözüme ulaştıramıyorum. Bir yerini yapıp diğer yerini bozuyorlar. Üstüne üstelik, 100 lük motordan çok şey beklediğimi, normal olduğunun altını...
  6. 2SALLA1BAĞLA

100cc ile 452km yol, Antalya İzmir

Merhaba arkadaşlar, http://salcano.com/motor.php?cesit=3&sira=7 100 cc motosikletimle Antalya'dan çıkıp, İzmir'e yol almak istiyorum, şehirlerarası yol tecrübem var az çok, yanıma neler almam gerekli ve ne kadar sürede motosikletim için dinlenmem gerekiyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yeni mesajlar