Spacy ufak bir kaza.

Merhaba arkadaşlar, bu kaza yaklaşık 4-5 ay önce başıma geldi.

Caddeden seyrediyorum, kavşaktan sağa girdim, ileride kontrolsüz kavşak vardı, ortada 2 araç bekliyor bir focus, bir bmw. Kavşaktan çıkınca hızlanmaya başladım, bmw burnunu çıkarıp sol şeridi kapatınca ( sol şerit seydiyorum ) sağ şeride geçtim, 2 sellektör ve korna eşliğinde kavşağı geçemedim, geçer geçmez sağ olsun sağ tarafta park halinde corolla (40-43) ben yanından geçerken sağ arka grenajıma sol ön tampon ile yerleştirdi. Sağdan gelen baskı ile saldım motosikleti ve dizim çok hafif sürttü yere hemen ayağa kalktım, adam araçtan inip başladı fırçalamaya, ya bi git allahaşkına akşam akşam tamponum ne hale geldi, nerden geldin sen falan, sakince kontağımı kapattım. hiç birşey söylemedim, sadece hadi sinyal yok aynana bakmadın önünüdemi görmüyorsun dedim ? şöyle tek bir ters hareket bekledim, olmadı. Arkada kuyruk oluştu, hadi git dedim, arabaya bindi bide motorun üstüne geliyo yanından geçecek. Geç geç dedim kurtarıyo.

Hem durduk yere zarar verdi hemde fırça yedik beyefendiden, bendede şöyle bir şey var, çözüm odaklıyım ve damarıma basmadığın sürece soğukkanlılığımı bozmam, ama sonradan dank ediyo bana, olay anında değil, olay anında çok soğukkanlıyım, 5 dakika sonra kafa basıyo, o zaman kafamda beliriyor olaylar.

http://www.upmatik.com/image/XtQ

Son düzenleme:
Teşekkür ederim, başta belrttiğim gibi kullandığım motosiklet büyük kurye bagajlı, full korumalı Spacy 110 idi, koruma demirindeki çiziklerle atlattım, tabi karşı tarafın bu tavrına karşın 5 10 cm lik çiziklerini görünce ohh, mis gibi cuk oturmuş dedim içimden :) Hasar olsaydı zaten bırakmazdım karşı tarafı, aslında hissetmiştimde, içime doğmuştu. Sürücü koltuğunu kestiremedim, burnunu çıkaran mavi piç kasa bmw den dolayı :mrgreen: lastikler dışarıya bakıyordu ve içimde doğmuştu ama bu şekilde beklemiyordum, o kadar yavaş gitmeme rağmen.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar