ZZR1400KawaSaKi adlı üyenin sitedeki hareketleri sizi rahatsız ediyor mu?

ZZR1400KawaSaKi adlı üyenin sitedeki hareketleri sizi rahatsız ediyor mu?

• Kullanılan toplam oy
    134
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar bizlerin geniş yürekli olmamız gerekiyor...Bazı kişilikleri kendi halinde kabüllenip onları sitenin bir üyesi olarak algılamalıyız bence..Ben şahsen kesinlikle rahatsız olmuyorum..Kırıcılık,,,Hakaret,,Küfür olmadıktan sonra bırakalım isteyen istediği gibi takılsın..Herkes herkesi beğenmek zorundada değil..Topik hortlatmış diyoruz mesela..Bi bakın topiğe geçmiş olsun diyenlerin sayısı..olayın olduğundakinden daha fazla ..Topiğin tarihine bakmadan millet yazmış,,, ben bunu hemen belirttim...Birazda bizler dikkat edeceğiz..Ben atılmasına kesinlikle taraftar değilim şahsen...

adessofive' Alıntı:
hocam arkadasa savunma payı bırakmadık ama bi de kendisini dinleseydik kaybetmek kolay kazanmak önemli insanları dimi ???

bu şikayetler topiklerde arkadaşa da iletildi ve her seferinde kendini çok güzel savundu. isteyen ilgili topiklere giderek savunmalarını okuyabilir.

Valla bu kadar onaylayan olduğuna göre mod ların kalemi kırması lazım artık...

benim de henüz motorum yok ama meraklısıyım bi kredi geri ödemem var bitsin kış bile olsa alıcam da henüz arstırmalardayım bu motor racing olucak orası kesin ama :bounce:

vlad1462' Alıntı:
ya dikkat ettimde son bi haftadır siteye arıza şahsiyetler üye oluyo.biri bu,biri ben zenginim diye sıyırmıştı,biri bikaç küfür içerikli mesaj attı hemen silindi.ne iştir anlamadım.sanki birileri özellikle siteye zarar verme amaçlı çalışma içerisinde.:farao:
bu topicte sanırım türünün ilk örneği:cat: ama unutmamak gerekirki herifin istediğini yerine getirmiş,ekmeğine yağ sürmüş oluyoruz.fazla uzatılmadan gerekenin yapılması(üyenin ihracı) ve bu topicin ortadan kaldırılması site için daha hayırlı olucak diye düşünüyorum

haklısın vlad. o küfür eden arkadaşıda ben attırmıştım.

kim olursa olursa olsun bu siteye zarar veren herkezi mod a söylerim. zaten onlar gerekeni yapar :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu arkadaş öyle gerksiz bir insan gibi değil gibi geliyor bana..Hani evin haşarı çocuğu ilgiyi üzerine çekmek için devamlı yaramazlıklar yapar ya onun gibi..Önemli olan bi konu daha yaşı kaç acaba....

ozaktasi' Alıntı:
Arkadaşlar bizlerin geniş yürekli olmamız gerekiyor...Bazı kişilikleri kendi halinde kabüllenip onları sitenin bir üyesi olarak algılamalıyız bence..Ben şahsen kesinlikle rahatsız olmuyorum..Kırıcılık,,,Hakaret,,Küfür olmadıktan sonra bırakalım isteyen istediği gibi takılsın..Herkes herkesi beğenmek zorundada değil..Topik hortlatmış diyoruz mesela..Bi bakın topiğe geçmiş olsun diyenlerin sayısı..olayın olduğundakinden daha fazla ..Topiğin tarihine bakmadan millet yazmış,,, ben bunu hemen belirttim...Birazda bizler dikkat edeceğiz..Ben atılmasına kesinlikle taraftar değilim şahsen...

kırıcılık var. haksız yere sırf ona 2003-2004 konularını hortlatma. senin amacın mesaj sayını arttımak dediğim için oda bana bunu söyledi. ama göreceksinki ben haklıyım. işte bu o konu http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=15837

ilk mesajlar değil biraz aşağı ini görürsünüz :wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Milleti iyice delirtmiş bu çocuk.

Ustaoğluda bu konuda ayrı bir başlık açmış.

adessofive' Alıntı:
benim de henüz motorum yok ama meraklısıyım bi kredi geri ödemem var bitsin kış bile olsa alıcam da henüz arstırmalardayım bu motor racing olucak orası kesin ama :bounce:
mevzu dışı ama olsun, inşallah istediğin motoru alırsın...

atılınca rahat edecekmısınız.arkadasın bazı yazılarında bende rahatsız oldum ama atılmasına karsıyım.
yapmayın arkadaşlar yaaa.
tanımak lazım anlamaya calısmak lazım.yanlıs varsa duzeltmeye calısmak lazım gene.
bı daha dusunun.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Ben demiştim garibime böyle yapma antipati toplama zavallım şimşekleri üstüne çekmiş. Akıllanacak abileri biraz hoşgörü :)

modların bilgisi var
adam gibi aramıza katılacaksa atılmasın tabii ki ama laftan anlamıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar