aynen.. bende istemiyorum.. gereksiz yazıları yüzünden.
adessofive' Alıntı:hocam arkadasa savunma payı bırakmadık ama bi de kendisini dinleseydik kaybetmek kolay kazanmak önemli insanları dimi ???
vlad1462' Alıntı:ya dikkat ettimde son bi haftadır siteye arıza şahsiyetler üye oluyo.biri bu,biri ben zenginim diye sıyırmıştı,biri bikaç küfür içerikli mesaj attı hemen silindi.ne iştir anlamadım.sanki birileri özellikle siteye zarar verme amaçlı çalışma içerisinde.:farao:
bu topicte sanırım türünün ilk örneği:cat: ama unutmamak gerekirki herifin istediğini yerine getirmiş,ekmeğine yağ sürmüş oluyoruz.fazla uzatılmadan gerekenin yapılması(üyenin ihracı) ve bu topicin ortadan kaldırılması site için daha hayırlı olucak diye düşünüyorum
:cat: :cat: :cat:ninya' Alıntı:Valla bu kadar onaylayan olduğuna göre mod ların kalemi kırması lazım artık...
ozaktasi' Alıntı:Arkadaşlar bizlerin geniş yürekli olmamız gerekiyor...Bazı kişilikleri kendi halinde kabüllenip onları sitenin bir üyesi olarak algılamalıyız bence..Ben şahsen kesinlikle rahatsız olmuyorum..Kırıcılık,,,Hakaret,,Küfür olmadıktan sonra bırakalım isteyen istediği gibi takılsın..Herkes herkesi beğenmek zorundada değil..Topik hortlatmış diyoruz mesela..Bi bakın topiğe geçmiş olsun diyenlerin sayısı..olayın olduğundakinden daha fazla ..Topiğin tarihine bakmadan millet yazmış,,, ben bunu hemen belirttim...Birazda bizler dikkat edeceğiz..Ben atılmasına kesinlikle taraftar değilim şahsen...
mevzu dışı ama olsun, inşallah istediğin motoru alırsın...adessofive' Alıntı:benim de henüz motorum yok ama meraklısıyım bi kredi geri ödemem var bitsin kış bile olsa alıcam da henüz arstırmalardayım bu motor racing olucak orası kesin ama :bounce:
ninya' Alıntı:Valla bu kadar onaylayan olduğuna göre mod ların kalemi kırması lazım artık...