zzr 1100 e turbo taktırabılırmıyız ?

YA aslında senın dedıgın gıbı 100 u gormesı gecıkırse neden turboya geceyımkı

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu günkü gıda pazarımız.....

Eee Coq nerde?..........:queen:

kardesım sıze yalan borcum yok ruhsatının fotokopısını cekıp sıtedemı yayınlayım ılla ya olmayan duaya nıye amın dıyeyım bı kere sacmalamayalım lutfen

yok ya ksra bakma ne biliyim böyle ilk mesajlarda daha 320 görüyorum daha hızlanmam lazım falan görünce tuhaf oldum dikkat et kendine ;)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bu günkü gıda pazarımız.....

Eee Coq nerde?..........:queen:

Burdayim merak etme.
Basrol oyuncusunu bekliyorum.:mrgreen:
Henuz kaynamadi topic.
Fokurdamaya baslasin dalarim.:):wiinkk:

Guzel arkadasmis bu arkadas.
Gelecek topigi simdiden merak etmeye basladim.:p

:cat: katılıyorum ayrıca ne yalan söyliyeyim ya bu bahsettiğin motorun senin olduğundan da şüphem yok değil hani

Katılıyorum.Turbo takarsan arka lastik patinaja kalkar ve debriyaj balatanı bitirirsin ben hayabusa kullandım gazı açınca bacaklarımdan birileri çekiyor gibi oluyordu.ZZR1100 de Hayabusadan çok farkı yok.Zaten Türkiyede basılacak yolda yok:pr:

bişey sorcam zafer LCwaikikinin orada sürekli havuz etrafında park halinde olan motormu bu yoksa buhara inegöl köftenin karşısındaki kaldırımda sabit duran zzrmi yoksa mm migrostan 50 metre uzaklıkta olan motosikletçide duran motormu bu:D sanırım sen osun kasksız montsuz binen arkadaş:cat::rendeer:

Son düzenleme:
zzr 1100 turbolu değil mi zaten? Acaba daha eski modelleri mi? Ama ben turbolu diye duymuştum. zx11 turbo. Yanlışsam düzeltin:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşım akıllı olun bak.

Nedir bu hiç mi sevdiğiniz seveniniz yok.

Basmışsın işte 320 daha ne istiyosun?

Belanı mı arıyorsun zaten 93-95 model motosikletten bahsediyorsun yeterince yüklenilmiştir ona bu güne kadar.

O kadar fazla güçle krank mrank ne varsa dağıtırsın.

Kendine de zarar verirsin hatta ölebilir ya da sakat kalabilirsin.

Aklınızı başınıza alın hayat o kadar ucuz değil,
kendinizi düşünmüyorsanız sevenlerinizi,size emek veren büyüklerinizi düşünün biraz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar