Çiğdem'cim o boyla R6 kullanman biraz zor. Hadi diyelim ki makinayı alçalttın, boyun yetti, bu sefer de makinanın gücüne hakim olamazsın ancak belli süratte dümdüz gidebilirsin. Benimle kapışman için de yapabileceğin hiçbir şey yok ne yazık kibak boyy halen sataşıyosunn,ben neden durmadığımı biliyorumduramadığımı değil kardeşiiimmmm sanane yaaa allllla ,neyse kullanınca makinayı görürsün möö möö bakarsın ozaman nasıl kullanıyo ddiye..Türkiye de ne adamlar neler kullanıyo,etrafına bak bakimbiraz sen
ccbbdd' Alıntı:varmı benle kapışacak baba yiğit 535im var virago,şamil seni duelloya davet ediyorum erkeksen çık karşıma:queen:
Shamyl' Alıntı:Benim erkekliğimden şüphem yok da, motorum superlight:mrgreen: 150 kalorilik motor yani:mrgreen: , ama birgün super shadow alırsam kapışırız kardeşim, ne de olsa Virago takliti:cherry: O gün geldiğinde 'boy'un kaç santim?' diyen, fakir ama mağrur bir genç çıkacak karşına:mrgreen:
saykoshey' Alıntı:Evet, bunu oncedende cok acik soylemisdim. Ben Hollanda'da dogup buyudum. Bu nedenle Turkcem cok kuvetli degil. Ama gunde kullanmadigim bir dili cok iyi idare ediyorum. Anlamiyorsan istersen konusup yazdigim diger 5 dil ile analatabilirim.
Bayrağı kim sallayacak ?ashes' Alıntı:levent abi bak yarış var barış&şamil ona göre hakem sensin
ledo' Alıntı:Bayrağı kim sallayacak ?
Ona göre kabul edeceğim hakemliği :queen:
CBR1000RR' Alıntı:ben :queen:
ledo' Alıntı:Bayrağı kim sallayacak ?
Ona göre kabul edeceğim hakemliği :queen:
ledo' Alıntı:Hehe bu öyle bayrak değil....
Güzel bi düşünce,umarım kazanırsınız...Bu arada video içinde teşekkürler.:cat:saykoshey' Alıntı:Vallah bayrak dedinizde aklima geldi. 3 hafta sonra fransada 1000cc yarisi var. Arkadasim Mustafa R1 ile katilacak ve Cemal ZX-10R ile katilacak. Yanimizda Turk bayragi goturecegiz. Yenerlerse ucumuz piste bayrakla cikacagiz :mrgreen:
Olursa bunu kiyat edip buraya yuklerim, bir birimize atacagimiza birazda fransizlara atariz. :mrgreen:
saykoshey' Alıntı:3 hafta sonra fransada 1000cc yarisi var. Arkadasim Mustafa R1 ile katilacak ve Cemal ZX-10R ile katilacak.
Olursa bunu kayıt edip buraya yuklerim, bir birimize atacagimiza birazda fransizlara atariz. :mrgreen:
ledo' Alıntı:Boşverin siz Fransayı da buraya gelin. Burda çook ekmek var...:cherry:
saykoshey' Alıntı:Biliyorum ama baska bir ulkede kendi bayragini sallamak baska bir tat veriyor.
saykoshey' Alıntı:Biliyorum ama baska bir ulkede kendi bayragini sallamak baska bir tat veriyor.