ZX-12R 300km/h deneme

boy' Alıntı:
@saykoshey

Arkadaşım yazmış olduklarını zevkle okuyoruz. Ancak 300 km/h yaptık deyip de videoda zorla 280 km/h yapınca tartışma çıktı. Tartışmak anlamsız, bu makineler zaten bu hızları yapmak için üretiliyor. O yüzden ispata gerek yok. Yapabilen yapar, yapamayanlar da videodan izler...

Eh yani benim amacimda millet bu filmi gostermek ve iclerini biraz neselendirmek. Zaten hava durumu nedeniyle 280 uste cikmadi demisdim, bunu film sesinden tespit edebilirsin, durakdan cikinca ve duraga girince surekli ruzgar sesleri geliyor. Neden boyle allah allah marsi ile millete girisiyorsunuz?

muRRat' Alıntı:
Abicim bu adamın adı MEHMET ama ucun memet değil MOTORCU MEHMET.
Adamı keklemeye kalkmayın :) işi biliyor işte.
Saygı duyun :)

Sen kimin hakinda konusuyorsun? Boy'mu benmi?

sarapci' Alıntı:
shuurman guzel bi ablaymıs be,onu da davet etsenize yazısalım.

Vallah davet ederdim ama dedigim gibi hanim efendi 50 cent ve diger unlu rapcilerle geziniyor. Biz gibisine yuz bile vermez.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ahhh bide hangi video oldugunu bulabılseemmm
:pr: :pr:

marka fanatikligi ciddi bir sikinti bu muhabbet ortaminda, alin birer desmosedici de bitsin su ego show' lar, bu arada millet zx12, hayabusaya bosa para verio :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
black jawa abı benımde garacavam var..:cat: ..hemde canavarr canavar .bide su videoya bakabılsekkk

merabalar arkadaslar
cok merak ettıgım bı durum var ve bana yardımcı olabılıcegınızı dusunuyorum, en azından aranızda kullanıcılar varsa eger ne oldugunu kesın biliyolardır dıye dusunuyorum
2000 model 929rr firebalade ım var ve control panelınde sol sınyal gotergesının sagında yanan kırmızı bır ısık var bende sureklı yanıyor bu ısık ve ne oldugunu merak edıyorum.
netten bıraz aradıysamda kullanıcı kıtabı yada control panelını tanıtan bı yazı veya gorsele rastlamadım. bılenınız varsa yanan ısıgın ne oldugunu tam olarak bana solıyebılırmı????

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar