ZS200GY-A elektrik tesisatı yardım

Öncelikle merhaba arkadaşlar aranıza yeni kaltıldım ve sizden yardım isitiyorum zs200gy-a kullanıcısıyım motorun elektrik tesisatı daha önceden karıştırılmış bu çözebilmek için bana bunu şeması lazım eğer bilgisi olan varsa yardımcı olursa memnun olurum şimdiden teşekkürler saygılar...

arkadaşlar yokmu yardımcı olacak motorun stop anahtarını açık yapıyorsun marşa basıyposun çalışıyor anahtarı kapatıyorsun yine çalışıyor yardımcı olursanız sevinirim saygılar...

Son düzenleme:

GKN

şemasını bulmak pek kolay olmicaktır, ii bi usta da sorununu kolaylıkla çözebilir
he çözülmiyecek kadar karıştırılmış olsa bile komple tesisatı 40-50 ytl gibi bi fiyata alıp takabilirsin..

öncelikle cevabınız için teşekkürler elektrik tesisatını komple bulabilsem alıcağımda bulamıyorum eğer bildiğiniz parçacı adresi yada bulabileceğim bir adres verirseniz menun olurum

arkadaşlar istanbulda zs200gy-a nın yedek parçalarını bulabileceğim bir adres verebilirmisiniz

arkadaşım bir istersen bir bakarız sorununa,
bendede kanuni racer 200 var,
ve şu sıralar komple dağınık durumda,
tesisatını kendım topluyor ve eklentılerde bulunuyorum,
eğer istersen yardımcı olmaya çalışırım,

ist ,gazi osman paşada dükkanım var,
bi hafta sonu gelırsen bırlıkte uğraşırız...

büyük bi sorun oldugunu zannetmıyorum...
___________-----------____________-------____________------------------
veya istersen CEMTEK var parçacı zealsun 200 yetkılı bayıı ve yedek parça servısı,

ist ,gaziosman paşa,500 evler,
0 212 609 25 86

Son düzenleme:
dostum besiktas'ta k2 motor zongshenin yetkili saticisi.. balmumcu'da , akaretler'den gir, balmumcu'dan migros'a dogru giderken soldaki oto lastikciden sonra 10 mt. sonraki ilk sokak ( lastikcinin yanindan sola yukari bir yokus cikiyor yokus degil hemen onun bitisigindeki sokak). orda umit usta var. motorunu cicek gibi yapar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar