zs 150 chooper ne derdiniz??

iyi bi motor seçmişsin zelasun çin in kendi markası en iyisi. çin in yarış takımının kullandığı marka. ithalatçı firma bnın 35 yıllık tecrübesi var motor konusdunda. motor ise yağ soğutmalı 4 zamanlı full aksesuarlı alarm uzaktan çalıştıtrmalı. 130 km hız yapabileceğin bi motor. geniş bayi ve servis ağı var yedek parça sorunu yok. TEKYILDIZ BURSA ZEALSUN BAYİİ 0224 253 54 50 253 14 47

neden ben yapamıyorum peki?bizim bindiğimiz motorlarda mı bi arıza var yoksa. yada motorları bölge bölge mi yolluyorlar hızlı orta yavaş diye. yapamaz imkansız!!!!!!!!!!!!!!!:queen:

kalyoncumotor öncelikle motorun nedir modeli yaşı kilometresi rodaj süresi nasıl geçti bittimi devammı ediyor sen nasıl bir kullanıcısın devirli hızlandınmı bölge bölge gelmesede senin motorun hava emişinde bile bi sorun varsa yapamayabilirsin bişey diyemem :bounce:

kardeş ben motorsikletle uğraşıyorum a dan z ye bütün modellere bindim açtım hızlandım ama 150 zealsunun 110 u geçtiğini görmedim hiçbirinde sahibi de yapamıyor

oncelikle basta emreben'e gönderdiği link icin tesekkur ederim.Ben zaten fazla surat yapmıycam benim için onemli olan yag sogutmalı olması ki uzun yola kolayca cıkayım.
Kendinize iyi davranın.........

kalyoncumotor' Alıntı:
kardeş ben motorsikletle uğraşıyorum a dan z ye bütün modellere bindim açtım hızlandım ama 150 zealsunun 110 u geçtiğini görmedim hiçbirinde sahibi de yapamıyor

sapanca gezisine eşimle katıldım arkadaşım
gidenlere sorabilirsin 110 u gayet geçtim
ve artçım da vardı 130 u da gördüm
eşimin arabasını servise götürürken yanımdan geliyordu
km de doğru gösteriyor
ancak bu motorun ideal hızı 90-100
100 den sonra red line başlıyor

ilgili zealsun başlığını az sonra inceliyeceğim fakat merak eetim criminal arkadaşımız almayı düşünüyordu 1.85 2 metre arası birisi bindiğinde motor altında nasıl duruyor kea way super lighting gibi küçükmü duruyor yoksa kaslı ve ayak mesafesi yüksekmi

uzun boyluları kurtarıyor sl 150 gibi küçük kalmıyor sl 150 sahipleri alınmasın oda çok güzel bir model

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar