Zorunlu trafik sigortası :((

Arkadaşlar merhaba , 18 yasındayım motora karsı bir ilgim oldugundan kendı adıma 150cc bir motor aldım herşey gayet güzelken bir sürü işlem çıktı birincisi ruhsat plakadan once yapılması gereken zorunlu trafik sigortası , bir çok şirket gezdım biri 700 lira fiyat verıyor digeri 1200 lira bu işin açıkcası aşırı moral bozucu , cogu kişide gördügüm kadarıyla 80-300 arası bile veren varmıs , bu fiyatı düşürmenın bir yolu varmıdır ? Teşekkürler

düşmesi için hasarsızlık indirimin olacak ve seviye 7 felan olacan, mesela %20 hasarsızlık indirimim ve seviye 7 deyim
sigorta gözetim merkezinde, belki ilk yıl pahalı olacakdır ama ilerleyen yıllarda yaşınında artmasıyla düşecekdir diye düşünüyorum. bulunduğun ilinde çok önemi var, plaka değiştirerek belki bir nebze olsun düşürürsün.

ek olarak bu sene 2013 emisolume 158tl den sigorta yenilettim, pulsarıma ise 378tl den sigortalattım.
emisolum hasarsızlık indirimi var, pulsarda ise yok daha yeni başlangıç yapıldı sigorta kaydı için benim üzerimde,
şimdi ben emisolu sahibindenden satınca sigortacıma mesaj atacağım, oda hasarsızlık indirimimi pulsara geçirip
bana geri para iyadesi yapacak.

Son düzenleme:
Yaşın dolayısıyla çok fazla çıkıyor. Bende daha önce kaza yaptığım ve 4 kere motor alıp 6 ay içinde sattığım için 100 cc scootera 238 lira sigorta çıktı. Tabi bu en düşüğü 900 lira fiyat verende oldu hatta fiyat vermeyen firmalar bile oldu. Bence 30 yaş üstü birinin adına al en azından biraz daha düşer.

Geçen yıl 70 TL olan sigorta bu yıl %10 indirimle 181 TL çıktı. Yuhh artık tam bir soygun. Hakkımı helal etmiyorum.

benim yaşım 30 çıkan rakamlarda yukarıda anlattığım gibi, çok bişi beklemeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar