Çok özledim bea zonguldağI camlI köşkten kahvemi içerken denize bakmayI oyyy oy. Selamlar Zonguldak.
Arkadaşlar Motosiklet-08 fuarına gidecek olan varmı, ben otobüsle gitmeyi düşünüyorum.
Eğer gidecek olan varsa ve hangi gün gidilecekse aynı gün orada olursak iyi olur diye düşünüyorum. Çünkü hem Zonguldak MT olarak bir arada oluruz hem de bu bi tanışma fırsatı olur.
Bilmem yanlış mı düşünüyorum. Başka türlü bi araya gelmemiz zor gibi.
Ne zaman geldinde baya gordun bi ara geLde bizde seni gorelim be dostumBu Zonguldak MT nin Daha canLı olması gerekmiyo mu ???
Ben Zonguldak a gittiğimde baya motor görmüştüm![]()
Camlı köşk :queen: zonguldak da hayatta gitmediğim bi mekan niye gitmedim hiç bilmem :queen:
teşk. ederim.motorcular klübüyle alakası olan warmı peki zonguldakta???
[B' Alıntı:haylaz_bebek[/B] hoşgeldin aramıza zonguldakdakiler bişi olmaz seni görürse abartmaMotosiklet kurslarımız baslıcakdır yakında ama su anda motosiklet eksiğimiz olduğu için baslayamıyor bu aylarda eksiklerimizi tamamlıyorum ama kawasaki zzr 1400 değil tabiki simdilik RegalRaptor 250 gibi görünüyor önümüzdeki yaz da CBR600RR ile devam edicek gibi :bounce: listeye pembe renkler ile ekliyorum senide :wiinkk: bide zonguldak motosiklet klübünden bahsetmişsin benim oraya karşı bi anti patim var biraz garip bir yer gibi geliyor bana yani daha çok içe kapalı bir klüb gibi sen neden sormusdun alaka varmı diye ???
lazkopat2 Malesef var Statdın yukarsında Bahçeli evler var orada bulunuyor kime sorsan gösterirler Zonguldak Motosiklet Klubü olarak anılıyorlar. Burası onlar ile alakalı değil yalnız. MT Zonguldak olarak geçiyoruz biz
alıntılar kısmında yazıları bulunan arkadaşlara ithafen
Sevgili Arkadaşlar :
Tanışma fırsatını yakalayamamış olmamız büyük talihsizlik bunca ortak yönümüz varken, bunca yılı birlikte aynı kentte tüketip aynı havayı solumuş olduğumuz halde.
(her ne kadar senin tükettiğinin havanın kat kat fazlasını harcadıysamda kusura bakma yaşlılık işte,
Belkide şükretmeliyiz kadere bize MT forum sayfalarında rastlaşmak şansını bahşettiği için.
Her daim kaderin bizim bilmediğimiz bir şeyleri bildiği inancını taşımışımdır içimde,
işte bu sebepden iyimser bakmaktan yanayım yaşama hayatın her deminde !!!
Belki seninle
aynı kentte aynı havayı soluyoruz,
aynı kentte aynı problemleri yaşıyoruz
aynı zorlukları,
aynı acıları duyup,
aynı cefayı çekip,
aynı sefayı sürüp
yeri geldiğinde aynı zevki alıyoruz soluk alıp vermekten göğsümüzde rüzgarı hissederken motor üzerinde,,,,,,
Ama aynı şeyleri hissetmiyoruz birbirimize karşı ,
Çünkü ben seni antipatik bulmuyorum hiç tanımadığım halde !!!!
Ön yargı denilen insani rahatsızlığın bir tedavisi var oda ardımızda bıraktığımız bir dolu yıllar,
Zaman zaman ben bile dersimi aldığımdan emin olamasam bileyaşamda heba eylediğim 48 küsur yılın ardından....
"Bizler sizleri antipatik ve içine kapanmış bulmuyoruz"
Kapımız ve gönlümüz ardına kadar açık olacak her daim, her demden her yaştan,
Özellikle bayrağımızı geleceğe taşıyacak genç kardeşlerimize...
Z.M.K. Zonguldak Motosiklet Klübü adına
A. Şua TORTU