Zinciri yağlamak..

1) 15dk.motorla gezinirim.

2) Motoru park eder,çift ayak üzerine alırım.

3) Kullanılmış veya yeni alınmış farketmez,dişfırçası.

4) Elimde o anda nevarsa,temizlik spreyi veya gazyağı.(Gaz yağıysa kullandığım zaman,camsilin fiskiyeli kutularına doldururum ''nokta atışları için:cherry:'' )

5) Diş fırçası ve temizlik için kullandığım gazyağı veya sprey ile güzelce temizlerim.

6) Kuruması için 2 saat beklerim.

7) Kuruduğuna emin olduktan sonra Kaliteli zincir yağı olduğuna inandığım ''WÜRTH'' marka yağ ile önce içten sonra dıştan olmak kaydıyla güzelce yağlarım.

......NOT:Bu işlemi,akşam motoru park edeceğim zaman yaparım ki,sabaha kadar yağ zincire tamamen yapışsın ve her tarafını sarsın diye...

Bende böyle yapıyorum:)

bende zincirimi temizlemek için gazyağı aradım ama arkadaşlar sivasta gazyağı bulamadım. bu sebeple ne yapacağımı şaşırdım. nasıl bir şehirde yaşamaktayım anlamadım. GAZ YAĞI YOK...

Bıkmadan usanmadan her petrol ofisine sor. Birinde kesin vardır. Geçenlerde ücra sayılabilecek bir noktadaki PO ya bir sorayım dedim varmı gaz yağı diye. Adam var dedi, hayret ettim. O civarda birtek onlarda varmış. Doldur 2, 3 litre dedim, sanki kaçırıyorlar:queen:Sivasta da aynı şekilde, sorun girdiğiniz benzinliklere, birinde vardır muhakkak.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bıkmadan usanmadan her petrol ofisine sor. Birinde kesin vardır. Geçenlerde ücra sayılabilecek bir noktadaki PO ya bir sorayım dedim varmı gaz yağı diye. Adam var dedi, hayret ettim. O civarda birtek onlarda varmış. Doldur 2, 3 litre dedim, sanki kaçırıyorlar:queen:Sivasta da aynı şekilde, sorun girdiğiniz benzinliklere, birinde vardır muhakkak.

genellikle sanayi çarşılarına yakın benzinliklerde ve yağcılarda bulunur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar