Zincir yağlama hakkında

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
yıkamacıda tazyikli suyla güzelce temizlenir... :bounce:

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gazyağını ikitelli deki Güngören/Bagcılar sanayi sitesinde litresini 5 TL'den bulabilirsiniz.
Üç dükkandan birinde mutlaka vardır.
Ellerinde kalmamışsa bile muhakkak birine yönlendirirler sizi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
sadece gaz yağı değil mazotlada yapa bilirsin gaz yağının litresinin fiyatı 5 tl

Bostanci oto sanayi girisinde gaz yagi mevcut. 1.5 lt icin 15 TL istiyorlar. Ben dun temizlik yaptim. 0.5 lt mazot ile canavar gibi temizledim zinciri. Daha sonra motoru yikattim. Daha sonra ile üstübi ile guzelce kuruladiktan sonra da zinciri yagladim. Tavsiye ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
yıkamacıda tazyikli suyla güzelce temizlenir... :bounce:

tazyikli suyla motosikleti yıkatırsan o motosikletten hiç bir şey bekleme.Birde bazı insanlar öyle yıkarken resmini çekip sahibinden.com'a koyuyorlar koşarak kaçıyorum :mrgreen:

Motosikleti
tazyikli suyla motosikleti yıkatırsan o motosikletten hiç bir şey bekleme.Birde bazı insanlar öyle yıkarken resmini çekip sahibinden.com'a koyuyorlar koşarak kaçıyorum :mrgreen:

konumuz zincir temizliği hacı... :)

Mazotla temizliyorum diş fırçası yardımı ile sonra kullanılmayan bez ilede siliyorum bildiğin çabıt :)

Evden bi yerden boya fırçası buldum motordan çıkan yağıda yeni yağ kabının icine bosaltıyorum ordan devam zincir yağlama masrafım yok motordan çıkan eski yağ tepe tepe gidiyor ama yağlama işi bir gün önceden yapılmalı yoksa o yağ zincire tutunamıyor

Mazot masrafındanda kurtulmak istiyorum henüz çözüm yolu bulamadım ,)

Motosikleti
oringler itina ile aşındırılır.

aşındıranı hiç duymadım...
yıkarken, motorla seyir halinde üstüne binen yük kadar kuvvet uygulamıyoruzya...
benim gibi yıkamacıda tazyikli suyla 2 dakikada pırıl pırıl temizleyin...
2 saat yağla spreyle uğraşmayın...

Son düzenleme:
aşındıranı hiç duymadım...
yıkarken, motorla seyir halinde üstüne binen yük kadar kuvvet uygulamıyoruzya...
benim gibi yıkamacıda tazyikli suyla 2 dakikada pırıl pırıl temizleyin...
2 saat yağla spreyle uğraşmayın...

banane naparsan yap hocam. ben olacağı söyledim. dikkat et zincirinin durumuna ama yolda kopmasını istemeyiz. ömrü uzun olmasını ister herkes. yoksa istersen sülfirik asitle yıka

Motosikleti
banane naparsan yap hocam. ben olacağı söyledim. dikkat et zincirinin durumuna ama yolda kopmasını istemeyiz. ömrü uzun olmasını ister herkes. yoksa istersen sülfirik asitle yıka

başına geldiyse, tecrübe edinmişsen yaz...yoksa yazma...
bir iş yerinde 5 motorcu çalışıyorduk... gt650r ve zx636 sı olan arkadaşım vardı... aynen böyle zinciri yıkardık... sonrasında da yağlardık... bu şekilde temizleme ve yağlama sonrası zincirle ilgili başımıza bir sorun gelmedi... tecrübemizi paylaştık işte...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:22 ----------

O eskidendi Reyiz....şimdi lt sine 7,5-8 diyiler...:wiinkk:

türkiyede bayağı bombalıyorlarmış yaw... burda 3 lira bir şey... ve her benzinlikte de var...

Motosikleti
750x
O eskidendi Reyiz....şimdi lt sine 7,5-8 diyiler...:wiinkk:

Ona bakarsan 10 TL diyen de var. :)
Farkındaysan ben piyasadan değil, Güngören/Bagcılar sanayi sitesinden bahsediyorum.
Geçtiğimiz cuma günü litresini 5 TL'den aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar