Zincir kitlemesi

Arkadaşlar, insanın korktuğu başına geliyormuş. Karbüratörü sıfır aldığım için deneme sürüşüne çıktım. Lambalardan 50mt sonra 80' e kadar çıkmıştım teker kitledi.

Geriye baktığımda 30 mt S şeklinde teker izi vardı. Devrilmeden, arabanın altında kalmadan kurtulduk çok şükür. Dişli kapağını çıkarmam dolu ve yağmurun bastırmasıyla çok zor oldu, sıkışmış... ...

Abi hiç anlamadığım mevzular, çok çok geçmiş olsun, anladığım kadarıyla bildiğin ölümden dönmüşsün aslında :pale:

Bukadar ciddi bi mevzuya gelen cevapları görünce tutamadım kendimi (gece gece beyin sulanmasından olsa gerek:sunny:) bi gülme krizi geldi, şimdi ne alaka allah aşkına şu cevaplar :mrgreen: Bi yandan forumun bu yönünü çok seviyorum bütün stresimi alıyor :cherry::mrgreen:

hava durumu için accuweather kullan kardeşim

Aynen birader accuweatherı tek geçerim

uk.weather daha iyidir

Bence senin gösterge yanlıs

Benim 100'lük motorumda zincir 8-10 kere atmıştır pek de ölümcül bişey değil doğrusu, sadece motordan tekere tahrik kesiliyor yolda kalıyorsunuz zinciri takıcam diye elleriniz batıyor. tekerin kitlenmesi söz konusu değil arka maşayı ona göre yapmış adamlar, zincir bi yere sıkışmıyor.

gecmıs olsun

Demekkı neymiş ?
Böyle hayatının pamuk ıplıgıne baglı oldugu yerlerde ' idare eder ' anlayışından uzak durmak lazımmıs . İdare etmezmis.
Gecmıs olsun . Benımde basına gelmiş 200 Mt kaymıstım , ne hissettiğini biliyorum.

Arkadan yakından bir araba ya da kamyon geliyor olsa idi, pek yazacak durumumuz olmayacaktı, orası kesin. Zincir ihmale gelmezz. Hakkaten Allah korudu. Aman diyim dikkat

@Mengü: Zincir atması değil zincir kitlemesi...

@Ferdinannd: Dediğin doğru... İlk etapta ben abarttım galiba diye düşünmüştüm ama öyle değil tabii ki...

@acayüp: Sağolasın ucuz atlattık... Bir de birkaç forum başlığında zincir ile ilgili önemli olduğunu filan yazmıştım. Bile bile lades

Evet son durumu da bildireyim, tam dediğim yerden ön dişlinin motor bloğuna girdiği yerden bir damla yağ düşürmekte... Ama yalnızca 30 km kadar kullandıktan sonra bir damla, hepsi o kadar. O damlayan yağ da kitlenen tekeri hatırlatsın da daha dikkatli kullanırım artık... Geçmiş olsun diyen arkadaşlara teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar