Merak edenler için gazyağını nereden temin ettiğimi de yazayım, haftalardır bütün İstanbul ' u alt üst tmeme her önüme çıkan benzinciye sormama , bütün biziklet ve motosiklet forumlarını aramama rağmengazyağını nereden temin edeceğimi bulamamıştım. Tek öğrendiğim gazyağını Petrol Ofisinin ürettiğiydi, bende petrol ofisinin internet adresinden istasyon telefonlarını bulup civarımdaki bütün istesyonları aradım ama yok yok. En son bir PO istasyonunu aradığımda bana ancak olsa olsa "sanayi mahallesindeki eski PO istasyonunda" bulabileceğimi söyledi. Bende kalktım gittim, o da ne neredeyse çıkmaz sokak diyebileceğim bir yerde çok eski bir istasyon. Pompaların sayaçları bile manuel eski tiplerden ve harabe. Ama gazyağı vardı çok şükür, hemde benzin verir gibi pompadan basıyorlardı götürdüğünüz kaba
Nerede olduğuna gelince; 4. Levent ten Sanayi Mahallesine giriyorsunuz ve aşağı doğru iniyorsunuz. Yolun sonlarına doğru bir meydan var ve tam ortada büyük bir cami, yol burda çatallaşıyor. Siz sağdan aşşağı inmeye devam ediyorsunuz ve yolun sonuna doğru sağda dediğim istasyonu görecekseniz.
Anadolu yakası için tavsiyem eski ve ücra köşede kalmış benzin istasyonlarına bakmalarıdır.
Kazasız günler...