Zıçtı ZaFer bez getir!

Motosikleti
1190 ADV
Videonun gerçekliğinden emin değilim, instgramda denk geldi ve komik olduğu için paylaşayayım dedim.

Zafer Akçay kendiside paylaşmış bu arada. Sanırım gerçek.

Konu başlığınıda başka bir başlıktan ç-alıntı yaptım...Hunili dayı telif isterse değiştirelim.

Motosikleti
Yok
İnanılır gibi değil gerçekten. Ama daha tecrübeli arkadaşların yorumlarını takip edeceğim, belki ben yanılıyorumdur, yanlış biliyorumdur.

Motosikleti
1190 ADV
Her hafta paylaştığı serilere bu videoyu da ekleyecek mi ben onu merak ediyorum. Ders kısmı var ya hatta, tam orada kullanmalık olmuş.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Eğittiği eğitmenleri hızlı kullanıcılarada hitap edebilmeleri açısından 200'le götürüyordu bi ara. (İzmirdeyken sanırım 7-8 sene önce, hala devam ediyor mu bilmem) Hadi biraz şımarıklık yapalım 70 tabelasında 90'la gidelim dediğinde kendisinin 90'la gittiğini sanıyor musunuz :) Hoca'nın dediğini yap yaptığını yapma. Zafer hoca yavaş giden birisi değil :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hoca diye 4 4 lük kullanacak diye bir şey yok...
O an bir yere yetişecektir..
Çok ta tehlikeli gelmedi bana...
Kendisi bilir bize ne ...

Motosikleti
1190 ADV
Konu zaten adamın yaptığının tehlikeli olması yada başka birşey değil. İnternet ortamında bu kadar popüler birinin milletin eline koz vermiş olması. Şimdi başka bir yerde sollama hatası ile ilgili birşey dese, anında yapıştıracağız sen önce kendini bi eğit diye :) Sağ cebinden sol cebine bi 20binlira aktar kendi videolarını bi izle falan...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bir de şu var...
Herkez kıçının ve tecrübesinin yettiği kadar sürmeli..
Haala aynı görüşteyim..Tehlikeli birşey görmedim.. Gün içinde daha fazlasını hepimiz yapıyoruz zaten..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eğittiği eğitmenleri hızlı kullanıcılarada hitap edebilmeleri açısından 200'le götürüyordu bi ara. (İzmirdeyken sanırım 7-8 sene önce, hala devam ediyor mu bilmem) Hadi biraz şımarıklık yapalım 70 tabelasında 90'la gidelim dediğinde kendisinin 90'la gittiğini sanıyor musunuz :) Hoca'nın dediğini yap yaptığını yapma. Zafer hoca yavaş giden birisi değil :)
Neden yavaş gitsinler ki... O kadar eğitim almış ,karşılığında eğitim vermiş,
Keyfini sürmesin mi ? :)
Yavaş gitmeyenlere en iyi örneklerden biri de Serhat kılavuz hocadır.. Benim diyen hocalar bile virajlarda zor yetişir...

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu saatten sonra Zafer Hoca'ya yakışan kasksız, eldivensiz sürüp kameralara yakalanmaktır ya da önüne engel çıktığında durmak, kaçmak yerine kornaya basıp arabaya arkadan girmektir. Biz Hoca'nın mertebesine yükselemiyorsak Hoca bizim seviyeye inmelidir.

Bu videoyu Zafer Hoca'ya göndermek lazım. Eğer kendisi ise ne yorum yapar çok merak ediyorum.

Motosikleti
Forza 250
Bende D400 varken eğitime gitmiştim kendisine,onda o zaman gümüş renk multistrada vardı radar mevzuları yeni çıkmıştı.Yer yer ben 100-110 giderken aramızda 2-3 boy fark olduğu oluyordu.Ama tabi ki tommygun’ın dediği gibi bu motorları ılık gibi kullanmak için almıyorlar sonuçta,şöyle de bi gerçek var o yolların hepsini hatim etmiş birisi gerçekten sürüşe başladığımız ilk zaman fren lambası bozuk sanmıştım meğersem adam fren kullanmıyormuş.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
nasıl ya stoplar yavaşlayınca da yanmıyo mu illa fren mi yapmak lazım yanması için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar