Zıçtı ZaFer bez getir!

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Fren pedalına basmazsan yanmıyor diye biliyorum,yanıyor mu yoksa 🤔
22 Yaşında olmasına rağmen geblo gibi iri kardeşimiz sampsonte burada ne kadar çok yönlü bir insan olduğunu, çok farklı düşünebildiğini, bakış açısının hepimizden farklı olduğunu anlatmak istemiş ve cümlelerini bu doğrultuda kurmuştur.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
yok dalga geçmiyodum valla yavaşlayınca da yanıyo sanıyodum

Bir eğitimcinin ve üzman sürücü her daim kurallara uymak zorundadır. Hele ki Türkiye'ye mal olmuş insanların. Herkes hata yapabilir. Hocalar yapamaz. Bilmeyerek yapabilir ancak bilerek yapamaz. Hız sınırını bilerek geçemez, hatalı sollayamaz.
Yapıyorsa da hoca değildir. Olamamıştır.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Senin motorun gücü belli, ben rahatlıkla 200'e ulaşabilen motosiklet kullanıp da 60-70 km hızlarda sürmeyi tercih edenler için söyledim. Kimseyi yada belirli hiç bir zümreyi kastetmiyorum, yargılamıyorum ama konu sen değilsin gardaş.
Az önce beni 50 cc ile geçmeye çalışan biri vardı sıkıştırıyordu yokuşa geldik saga doğru yanasmaya basladı icimden hmna diyerek geçtim neyin yarışıysa 😁

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Az önce beni 50 cc ile geçmeye çalışan biri vardı sıkıştırıyordu yokuşa geldik saga doğru yanasmaya basladı icimden hmna diyerek geçtim neyin yarışıysa 😁
Hımbıl hımbıl sürme, az biraz gazı aç. Yavaş sürmek marifet değil ve tehlikeli bu ülkede.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Aktif pasif sürüş muhabbetini biliyorumda sukuterin kendisi hımbıl ama trafikte güzel ara dere yapılıyor 😁
Nereye ara dere yapıyor? O ara dereyi daha büyük motorla yapabilmek marifet, küçük motorla dedem de yapar. Sen imkanın ölçüsünde büyük motorları hedefle.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Nereye ara dere yapıyor? O ara dereyi daha büyük motorla yapabilmek marifet, küçük motorla dedem de yapar. Sen imkanın ölçüsünde büyük motorları hedefle.
Umarım yaza bir şeyler olabilir 😇
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ee ben de durmayacağım sürece fren kullanmıyorum nasıl anlıyolar benim yavaşladığımı
Frene basmadan yavaşlama olayı büyükşehirlerde zor bir olay

Motosikleti
Hero Dash 125
Hoca'yı severim ama ben de onun 60-70 gay gibi gitmek için Multi aldığını düşünmüyorum, illa ki kameralar kapalıyken imansız gibi yapıştırıyordur.

Yine gay olduk iki hafta öncede gay olmuştuk 🥲

@burak r25 Neden üstüne alındın sen şimdi durduk yere beni de tribe soktun? :ROFLMAO: :ROFLMAO: Ben de mi gay oldum şimdi? :ROFLMAO:

Aktif pasif sürüş muhabbetini biliyorumda sukuterin kendisi hımbıl ama trafikte güzel ara dere yapılıyor 😁

Sukuter ne kadar hımbıl olursa olsun atı koşturan jokeydir. Hafta sonu rampada çekmese de virajlarda gruptan kopmadım. 😅 Küçük tekerlekli sukuterle ne kadar itlik serserilik yapılabilirse yaptım. Senin motür benim Dash'dan daha iyi gider ve lastik çapı büyük. Vur kırbacı!!! :ninja:

Motosikleti
Triumph Trident 660
@burak r25 Neden üstüne alındın sen şimdi durduk yere beni de tribe soktun? :ROFLMAO: :ROFLMAO: Ben de mi gay oldum şimdi? :ROFLMAO:

Sukuter ne kadar hımbıl olursa olsun atı koşturan jokeydir. Hafta sonu rampada çekmese de virajlarda gruptan kopmadım. 😅 Küçük tekerlekli sukuterle ne kadar itlik serserilik yapılabilirse yaptım. Senin motür benim Dash'dan daha iyi gider ve lastik çapı büyük. Vur kırbacı!!! :ninja:
Geçen de aynı cümleyi kurdu şakalasıyorum ben kaan abiyle 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar