- Motosikleti
- Forza 250
Fren pedalına basmazsan yanmıyor diye biliyorum,yanıyor mu yoksanasıl ya stoplar yavaşlayınca da yanmıyo mu illa fren mi yapmak lazım yanması için
Fren pedalına basmazsan yanmıyor diye biliyorum,yanıyor mu yoksanasıl ya stoplar yavaşlayınca da yanmıyo mu illa fren mi yapmak lazım yanması için
22 Yaşında olmasına rağmen geblo gibi iri kardeşimiz sampsonte burada ne kadar çok yönlü bir insan olduğunu, çok farklı düşünebildiğini, bakış açısının hepimizden farklı olduğunu anlatmak istemiş ve cümlelerini bu doğrultuda kurmuştur.Fren pedalına basmazsan yanmıyor diye biliyorum,yanıyor mu yoksa![]()
Bazi pahali motorlarda o dedigin. Hepsinde yokyok dalga geçmiyodum valla yavaşlayınca da yanıyo sanıyodum
Yine gay olduk iki hafta öncede gay olmuştukHoca'yı severim ama ben de onun 60-70 gay gibi gitmek için Multi aldığını düşünmüyorum, illa ki kameralar kapalıyken imansız gibi yapıştırıyordur.
Senin motorun gücü belli, ben rahatlıkla 200'e ulaşabilen motosiklet kullanıp da 60-70 km hızlarda sürmeyi tercih edenler için söyledim. Kimseyi yada belirli hiç bir zümreyi kastetmiyorum, yargılamıyorum ama konu sen değilsin gardaş.Yine gay olduk iki hafta öncede gay olmuştuk![]()
Az önce beni 50 cc ile geçmeye çalışan biri vardı sıkıştırıyordu yokuşa geldik saga doğru yanasmaya basladı icimden hmna diyerek geçtim neyin yarışıysaSenin motorun gücü belli, ben rahatlıkla 200'e ulaşabilen motosiklet kullanıp da 60-70 km hızlarda sürmeyi tercih edenler için söyledim. Kimseyi yada belirli hiç bir zümreyi kastetmiyorum, yargılamıyorum ama konu sen değilsin gardaş.
Hımbıl hımbıl sürme, az biraz gazı aç. Yavaş sürmek marifet değil ve tehlikeli bu ülkede.Az önce beni 50 cc ile geçmeye çalışan biri vardı sıkıştırıyordu yokuşa geldik saga doğru yanasmaya basladı icimden hmna diyerek geçtim neyin yarışıysa![]()
Aktif pasif sürüş muhabbetini biliyorumda sukuterin kendisi hımbıl ama trafikte güzel ara dere yapılıyorHımbıl hımbıl sürme, az biraz gazı aç. Yavaş sürmek marifet değil ve tehlikeli bu ülkede.
ee ben de durmayacağım sürece fren kullanmıyorum nasıl anlıyolar benim yavaşladığımıBazi pahali motorlarda o dedigin. Hepsinde yok
Nereye ara dere yapıyor? O ara dereyi daha büyük motorla yapabilmek marifet, küçük motorla dedem de yapar. Sen imkanın ölçüsünde büyük motorları hedefle.Aktif pasif sürüş muhabbetini biliyorumda sukuterin kendisi hımbıl ama trafikte güzel ara dere yapılıyor![]()
Umarım yaza bir şeyler olabilirNereye ara dere yapıyor? O ara dereyi daha büyük motorla yapabilmek marifet, küçük motorla dedem de yapar. Sen imkanın ölçüsünde büyük motorları hedefle.
Frene basmadan yavaşlama olayı büyükşehirlerde zor bir olayee ben de durmayacağım sürece fren kullanmıyorum nasıl anlıyolar benim yavaşladığımı
Hadi bakalım al babalar gibi bir motorUmarım yaza bir şeyler olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Otomatik vitesli scooter kullanınca zor olabilir ama vitesli motosiklet kullanırken gazı kapattığında direkt kompresyona binip yavaşlar motor....
Frene basmadan yavaşlama olayı büyükşehirlerde zor bir olay
Sağ ol abi teşekkür ederimHadi bakalım al babalar gibi bir motor
Sen yüksek cc bir şey al kapalı alan hakimiyet eğitiminin bir kısmını ben karşılayacağım.
Hoca'yı severim ama ben de onun 60-70 gay gibi gitmek için Multi aldığını düşünmüyorum, illa ki kameralar kapalıyken imansız gibi yapıştırıyordur.
Yine gay olduk iki hafta öncede gay olmuştuk![]()
Aktif pasif sürüş muhabbetini biliyorumda sukuterin kendisi hımbıl ama trafikte güzel ara dere yapılıyor![]()
Geçen de aynı cümleyi kurdu şakalasıyorum ben kaan abiyle@burak r25 Neden üstüne alındın sen şimdi durduk yere beni de tribe soktun?![]()
Ben de mi gay oldum şimdi?
Sukuter ne kadar hımbıl olursa olsun atı koşturan jokeydir. Hafta sonu rampada çekmese de virajlarda gruptan kopmadım.Küçük tekerlekli sukuterle ne kadar itlik serserilik yapılabilirse yaptım. Senin motür benim Dash'dan daha iyi gider ve lastik çapı büyük. Vur kırbacı!!!
![]()