:queen: :queen: sercan abicim ben ekledim seni nezaman istersen atışırız :queen: fotolarda harıka olmus hamam ada beklerim sercan abi gelmesen darılırım bak alarım:salut: göbek tasında yumurta pişircez olmazmı telaklar gürkay ve ben :queen: :queen:bırakın simdi bu muhabbeti, Manisa grubu kimseyi ayirt etmez, kapisi herkese aciktir yurekten giren yurekten karsilanir, ama aksini yapan yol alir .....
suzeko, sanirim Ayvalık gezisi icin bulusacaktik bi zaman degil mi? sen niye katilmiyorsun muhabbetlere?
bu arada iskender abi o ceketi nerden buldun yaaa, 10 numaraymış maşallah nazar degmesin.. kazasiz belasiz... iyi gunlerde kullanman dilegiyle...
gorusmek uzere arkadaslar...
p.s:sevgili lodos, benim t-shirt M beden olsun ve V yaka olsun, kollari kısa, dovmelerim gorunecek sekilde ve body tarzi olsun haaa bi de bedava olsun
Mecit, Gurkay ve Favorii e laf atmadim icim de kaldi... Atişmak isteyen varsa msn de bekliyorum...
iii güzel de...bunun bir motosiklet toplantısı oldugunu nereden anlıycaz:queen: :queen: :queen: :rendeer:
:queen: manisa'nın farkı
bir dahaki hamam'da olacak(ince saz eşliğinde çiğ köfte yoğuracağız hamamda) buyur gel...:cherry: (tabi bu sefer davetiyeler tek kişilik )![]()
sayende (nart) abimizide andık:queen: :queen:
Yauv amma içlendiniz birden katılım az dedik diye. kötü bişey demedikki.
Bu arada bende doğma büyüme manisa lıyım. ama şunlara çok güldüm "alemde şeklimiz duvarda resmimiz :queen: :queen: falan, yok davet edilmeler motorculuğu hazmetmeler :queen: bırakın hocam bunları yaa....
Sonra sorarlar dimi adama acaba kaçyıldır motorcuyuz hangi motorlara bindik, kimlerle gezdik nerelere gittik???? neyse boşverrrrr. İyi eğlenceler sizeee
:queen: :queen:
Yauv amma içlendiniz birden katılım az dedik diye. kötü bişey demedikki.benim mangal olayından haberim yoktu o saatlerde kırkağaça nart ın yanına gittim. ordan akhisara geldim ki belki bir iki üye ile karşılaşırım diye ordan manisa ya geçtim baktım yine yok izmire devam ederken manisa motor kulübü üyeleriymiş 6-7 racing ve 1 klv 1000 in peşine takıldım ve çiçekli ye gittim. 3-5 dakka orada takıldıktan sonra izmir e indim oradan karşıyaka menemen derken yağmura yakalandım devam ettim tabi dona dona bergamadan somaya girdim.
Bu arada bende doğma büyüme manisa lıyım. ama şunlara çok güldüm "alemde şeklimiz duvarda resmimiz :queen: :queen: falan, yok davet edilmeler motorculuğu hazmetmeler :queen: bırakın hocam bunları yaa....
Sonra sorarlar dimi adama acaba kaçyıldır motorcuyuz hangi motorlara bindik, kimlerle gezdik nerelere gittik???? neyse boşverrrrr. İyi eğlenceler sizeee
tavuğu boşş ver sen balıkların fotoları bi gelsee
canlı canlııı
torba içinde dans ediyordu mübarekler :queen:
ooooooo manisa mt allah eğlencenizi arttırsın kardeşlerim.ulan varya koymuşunuz tavukları cız bız kokusu buraya kadar geldi şerrefsizim.irtibatı koparmayalım manisalı tarzanlarım,can dostlarım:cat: