ZEYTİNLİOVA 18/02/2007 Pazar MANİSA GRUBU Mangal partisi fotoları ve yaşananlar...

dostlar manisalı kardeşler süpersiniz. güzel ve kaliteli grubunuzu sakın bozmayın derim. sizin gibi oturmasını kalkmasını bilen, sohbeti güzel, insanlara güven veren, yola çıktığında gözünün arkada kalmayacağı kaç grup var. aman diyeyim bunu koruyun. sizlerin yaptığı yapacağı her etkinlik eminim ki çok güzel olacaktır. aile ortamı gibi sizinkisi.

SUDEKO; kardeşim mangalı bizim dostlar yaptı ama anlaşılan sende hazımsızlık yaratmış. Soda iç iyi gelir ayrıca çok da inceleme bu topicleri iyi ce hazımsızlık yapar sonra allah korusun ülser falan olursun. malumunuz hasetlenmek ve çekememezlik insanda sinir yapar o sinir de midesine vurur. sağlıcakla kal motorsikletci kardeşim.

MECİT olm senin o garaja gelsem beğendiğimi alır mıyım:)

:cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: TEŞEKKÜRLER MURAT ABİ...MÜKEMMELSİN.

BU arada,,garajdaki bütün modeller sana feda olsun...lafı olmaz abicim ya...

bu arada BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kardeşim nerelerdesin sen yaa, bak haftaya ki etkinliği biliyorsun, kafamı bozma GÜRKAY yapar tellalığını bi deri bi kemik kalırsın:queen:

dostum sesinizi özledik yaa... (izmir-mt)

WALLACE (MURAT) KARDEŞİM GELMİŞ GEÇMİŞ OLSUN...:rendeer:
artık dön aramıza uzattın haa:)

aman aman tamam abi ben sana razıyım.yeterki gürkay gelmesin!:mrgreen: mecitin ördekleri neden beslediği ortaya çıktı bu arada.sakın mecit size tavuk yerine bu ördeği kesip yedirmiş olmasın huuu manisa mt?

ULEN ERHAN,,DUA ET ŞİMDİYE KADAR SENİ KESİPTE,,MİLLETE YEDİRMEDİM..:bounce:

Yahu afiyetler olsun az da olsa öz, içten bir birliktelik olmuş anlaşılan. Bizim için kelle sayısı değil yürek önemli zaten :) Gaza gelip de topicte konu dışına sapmayalım arkadaşlar, gazı motorlara verin de bir araya gelelim tekrar...

Bu arada hamam olayı ne oldu? çalışmazsam o gün gelmek isterim. Ve küçük bir hatırlatma: TELLAL değil TELLAK

geziniz oldukça eğlenceli geçmiş pazar için bizimde planlarmız vardı şimdi manisa-mt'de görünce özendim bizde bu hafta mangal olayına giriyoruz

gezilerinizin devamı dileğiyle

Yahu afiyetler olsun az da olsa öz, içten bir birliktelik olmuş anlaşılan. Bizim için kelle sayısı değil yürek önemli zaten :) Gaza gelip de topicte konu dışına sapmayalım arkadaşlar, gazı motorlara verin de bir araya gelelim tekrar...

Bu arada hamam olayı ne oldu? çalışmazsam o gün gelmek isterim. Ve küçük bir hatırlatma: TELLAL değil TELLAK

TELLAK evet klavyem sürçmüş gitar :) bide edebiyat mezunu olacağız tüh bize :p

öbür bahsettiğin olaya gelince çok önceden beri takip ediyorduk her seferinde aynı harekette bulunuyordu biraz tepki göstermekte fayda varsı salla olsun o kadar ....zaten su yolunu buluyor bizbizeyiz gerisi hikaye...:rendeer:

bbaday dostum insan sevdiği kişiler ile oldumu nerde olduğunun pek bi önemi kalmıyor...ancak sevdiği kişiler ile birde mangal keyfi başka oluyor :) ayrıca katılımın o gün az olması (12 kişi idik) havanın çok soğuk ve rüzgarlı olmasından , gelecek arkadaşların da uzun yoldan geliyor olmasından kaynaklandı (olacak o kadar ) :)

dostlar biraraya geldimi, gönüller buluştumu ne yerin ne yenenin bir önemi kalmaz. yer sanki en güzel saray, yemekde sanki en lezzetli yemek oluverir biranda yeter ki gönüller birolsun.

ARKADAŞALR HAFTASONU TATİLİM DOLASIYLA FOÇAYA GİDİYORUM...SİZLERE İYİ MESAİLER...:pr: :pr: :queen: :bounce:

kanka ii tatiller
bende gece istanbula yola çıkıyorummm acık dağıtmak lazım :queen:
herkese keyifli haftasonları

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar