ben geliyorum, bu gece yola çıkıyorum bir gece gelibolu da çadır kampında konaklayacağız, sabah erkenden gaza basar birkaç saatte mekana gireriz
Ortak gidelim diye çok bağırdım ama arkadaşın işi yüzünden böyle garip ama aslında zevkli bir yol planı ortaya çıktı, artık bu forumda festival dönüşü yorumları ve fotoğraları paylaşırız, gelen herkese iyi eğlenceler, gelemeyenlerde inşallah seneye gelir , şimdilik geçmiş olsun :queen:
bu arada aargh telefonunu aldım, zeytinli de aramaya çalışırım , belki beraber döneriz
ve erman usta birkaçgündür eskişehir de olduğum için konuşamadık ama msn listesindesin artık, seninle de görüşürüz
hocam yarın yola çıkıyorum sabah erkenden msn'e gel orda bi konuşuruz tekirdağdan gitmeyi planladım ben güzel bi yol.
beyler... yenkapıdan bandırmaya feribotlar var... bandırmadan sonrası 74 km balıkesir balıkesirden sonrasıda 70 küsür km zeytinli... anlicanız yol daha kısa ve ucuz olyuo geçen sene o yolu kullanmıştım ben..
yanlız gece yolculuk yapıcaksanız dikkat edin bandırma balıkesir arasıda kötüydü geçensene..
balık esir ören arasıda kötü...
gece gittim.. gündüz geri dönerken kendime şaştım ulen ben nası gelmişim bu yoldand iye bide far arızalanmıştı..
ben yarın sabah çıkacam yola![]()
neden yarın sabah? hani bugün çıkıyordun. gene arplığın tuttu di mi:queen::queen: