ROCK TATİLİ FOÇA 13-14-15-16 AĞUSTOS
SINIRLI SAYIDA AVATAJLI KAMP KONAKLAMA BİLETİ 25 TL
Avantajlı biletler için son gün 15 Haziran 2009 dur.
POEM ORGANİZASYON tarafından gerçekleştirilen, 4 yılda yaklaşık 200.000 seyirciye ulaşan ve toplamda 700’ü aşkın müzisyenin sahne aldığı, Türkiye’nin en büyük açık hava festivallerinden biri olan Rock Tatili Zeytinli Rock Festivali “Rock Tatili-FOÇA", 5. yılında, değişen festival alanı , doğa ile iç içe ve yeni çehresi ile, 13-14-15-16 Ağustos 2009 tarihlerinde, İzmir Foça İngiliz Burnu’ nda sizlerle…
Tatil planlarınızı yaparken bu tarihleri dikkate alın!
"Rock Tatili-FOÇA " sizi, Ege'nin mavi sularına, müzik, spor ve plaj eğlenceleri ile dolu 4 muhteşem güne davet ediyor ve rock müziğin önemli isimleri ile bir araya getiriyor.
Ayrıntılı bilgi için ;
www.rocktatili.com ve
www.zeytinlirockfest.com
GRUPLAR (Bunlar sadece bir kısmı daha çok kişi ve grup katılacak
Çilekeş
Dinar Bandosu
EPİCA
KURBAN
Kolpa
Kül
Magick
Metoboy
MOĞOLLAR
OGÜN ŞANLISOY
TEOMAN
Öztürk
Tibet Ağırtan
Yasemin Mori
Not: Bunlar sadece açıklananlar bunların yanında bir sürü grup dahagelcek. (hayko, pentegram, şebnem ferah vs...)
NEREDE?
FOÇA İNGİLİZ BURNU NDA
Foça’nın yakın çevredeki turistik merkezlere olan uzaklığı :
Foça-Havaalanı 85 km.
Foça-Bergama 90 km
Foça-Selçuk 140 km
Foça-Çeşme 152 km
Foça-Ayvalık 133 km
Foça-Pamukkale 303 km
Foça-Çanakkale 317 km
İzmir-Çanakkale karayolu’nun 39. kilometresinden Eski Foça’ya döndükten sonra 26 km.lik yol izlenerek Eski Foça'ya; 46. kilometresinden Yeni Foça’ya döndükten sonra 14 km.lik yol izlenerek Yeni Foça’ya ulaşılır. Eski Foça ile Yeni Foça arasında 22 km.lik bir sahil yolu da vardır.
İzmir ile Eski Foça ve Yeni Foça arasında ayrı ayrı olmak üzere ortalama yarım saatte bir karşılıklı olarak otobüs seferleri düzenlenmesi dışında Foça’ya ulaşımı sağlayacak toplu taşım yolları ve alternatifleri bulunmamaktadır.
Foça-Yeni Foça arasında düzenli olarak karşılıklı seferler yapılmaktadır. Eski Foça’dan plajlara (Hanedan koyuna kadar) yaz aylarında 20 dakikada bir minibüsler çalışmaktadır.
Nasıl?
İNGİLİZ BURNU Festival Alanı
Festival alanımızda yiyecek ve içecek satılan çadırlar, her türlü gereksinime yönelik alışveriş stand ları, otopark ve sağlık , iletişim stand ları vb. destek birimleri düzenlenmektedir.
Kamp Alanı
ROCK TATİLİ FOÇA süresince konaklamak ve çadır kurmak isteyenler için festival alanında özel olarak düzenlenen toplam 20..000 kişilik kamp alanı bulunmaktadır. Festival kapılarını, kampçılara 12 Ağustos Çarşamba günü saat 10:00'de açacak.
Ana Sahne: 35.000 kişinin aynı anda konser izleyebileceği bir alanda yapılandırılacak ana sahnede dört gün boyunca bir çok grup ağırlanacak.
Alternatif Sahne: 10.000 izleyici kapasiteli alternatif sahnede yeni yetenekler sahne alacaklar
Festival Olanakları
- 24 saat hizmet veren danışma noktaları
- Sağlık merkezi ve İlk yardım çadırları
- Yeterli sayıda tuvalet ( Ücretsiz)
- Kesintisiz iletişim sağlayacak seyyar baz istasyonları
- Katılanlara yardımcı olacak gönüllüler
- Yiyecek ve içecek satış noktaları
Almanız Gerekenler
- Festival kamp alanı bilet
- Fotoğraflı kimlik (nüfus kağıdı, Öğrenci kimliği , ehliyet, pasaport,vb.) belgesi
- Çadır, uyku tulumu ve mat, çadır için kilit
- Rahat ayakkabı ve yedeği
- Her türlü hava koşuluna uygun giysi ve yedekleri
- Kişisel hijyen ve temizlik malzemeleri
- Denize girmek için mayo , şort ve vs .
- Plajda giymek üzere terlik vb bir ayakkabı
- Varsa; reçetede belirtilen doza göre maksimum 4 günlük miktarda reçeteleri ile birlikte ilaçlar
- Güneş kremi ve koruyucular
- Şapka, siperlik, güneş gözlüğü
- Küçük el feneri
Almamanız Gerekenler
- Açık ve kapalı yiyecek-içecek
- Alkol içeren her türlü içecek ve sıvılar (kolonya, parfüm, vb...)
- Tedaviniz kapsamında olduğu reçete ile kanıtlanmadıkça, tüm ilaçlar...
- Yasadışı madde ve uyuşturucular...
- Kamp ocağı ve tüp
- Her türlü yanıcı, parlayıcı ve patlayıcı madde
- Ateşli (ruhsatlı bile olsa) silahlar
- Çakı, bıçak ve her türlü delici ya da kesiciler
- Cam şişe ve malzemeler
- Havai fişek, maytap vb..
- Metal kutulu ya da cam şişeli pülverizatörler, sprey deodorantlar
- Lazer kalem, anahtarlık, vb...
- Telsiz, radyo, müzik seti, vb...
- Her türlü ses kayıt cihazı
- Her tür profesyonel video kayıt cihazı ve ışığı
- Her cins evcil havyan (rehber köpekler hariç)
Uyarılar
- Organizasyonun programda değişiklik yapma hakkı saklıdır
- Festival, olağanüstü durumlar dışında her türlü hava koşullarında gerçekleşecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunuz. Bilet iadesi yapılmayacaktır.
- Festival alanına yiyecek ve içecek maddeleri sokmak yasaktır
- Festival alanına kesici, yanıcı, parlayıcı, patlayıcı her türlü madde ve ruhsatlı / ruhsatsız silah ile lazer ekipmanları sokmak yasaktır
- Festival alanındaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilirler.
- Festival alanına profesyonel ses ve görüntü araçları ile video kamera, sokmak yasaktır.
- Festival alanının daki denize girmek serbesttir. Festival için belirlenmiş alanların dışına çıkmak yasaktır.
- Festival alanına, görme engelliler için özel rehber köpekler haricinde evcil hayvan sokmak yasaktır.
- Kamp alanında konaklayacak katılımcılar kamp alanına giriş kapılarında bilet kontrolü ve güvenlikten geçtikten ve özel bileklikleri takıldıktan sonra kamp alanına girebilecekler. Festivali izlemek isteyenler beraberlerinde getirdikleri eşyalardan sorumludur.
- Değerli eşyalar için alanda emanet dolabı bulunmamaktadır. Kaybolmasını göze alamayacağınız eşyaları yanınızda getirmemeniz özellikle tavsiye edilir
- Özel araçları ile gelenler araçlarını belediye görevlilerin göstereceği yerlere yine görevlilerin uyarılarına uygun şekilde park etmelidirler
Kamp Alanı
- Festival kapılarını kampçılara 12 Ağustos 2009 saat 10:00’de açacaktır.
- Kamp alanı kapasitesi 20.000 kişidir.Sadece kamp alanı bileti alanların yararlanabileceği kamp alanına , festivale günü birlik gelenlerin girmesine izin verilmeyecektir.
- Herkes kendi çadırını alıp gelebilir. Fakat çadırım yok diyorsanız alanda çadır ve kamp malzemesi satışı yapacaktır.
- Kamp alanında Duş ve Yeterli sayıda ücretsiz WC yer almaktadır.
Kamp alanı kurallarımız ;
Kamp alanında konaklayacak katılımcılar kamp alanına giriş kapılarında bilet kontrolü ve güvenlikten geçtik ten ve özel bileklikleri takıldıktan sonra kamp alanına girebilecekler.
Değerli eşyalar için alanda emanet dolabı yoktur o nedenle kaybolmasını göze alamayacağınız eşyaları yanınızda getirmeyiniz.
Festival katılımcıları beraberlerinde getirdikleri eşyalardan sorumludur.
Kamp alanında çadırınızın yerini aklınızda tutmanız, tekrar çadırınızı bulmanızı kolaylaştıracaktır.
WC ler
FESTİVAL ALANINDA ( Ücretsiz ) WC ÇALIŞMASINI BOXI YÜRÜTECEKTİR.
www.boxi.com.tr
İletişim Hizmetleri - Sağlık Hizmetleri
İLETİŞİM
Festival alanında hizmet verecek seyyar baz istasyonları ile cep telefonu haberleşmesinin olağan şekilde devam etmesi sağlanacak.
Sağlık Hizmetleri
Festival boyunca aralıksız hizmet verecek ilk yardım çadırları, tam donanımlı bir sağlık merkezi ve acil durumlar için de ambulanslar hizmet verecektir. Ücretsiz hizmet sunulacak sağlık merkezlerinde uzman doktor ve sağlık personeli bulunacaktır.
Çarşı - Yeme - İçme - Alışveriş
Çarşı
Çarşı alanında t-shirtten şapkaya , havludan terliğe , festival hatıra eşyalarından bandana ya kadar her türlü ihtiyaca yönelik satış yapılacak, mini internet Cafe dahil olmak üzere çeşitli stand lar kurulacak.
Festival alanı içerisinde yiyecek-içecekten sağlık ocağına, hediyelik eşyadan plaj malzemelerine kadar ihtiyacı duyulacak bir çok şey çarşı-pazar bölümünde yer alacak. Festival alanında ihtiyaç duyacağınız herşey uygun fiyatlarla size sunulacaktır.