Zeus marka kask hakkındaki fikirleriniz nelerdir?

Arkadaşlar Zeus 'un modeli 3000A ZEUS WHITE GG6 D.SILVER kaskını almayı düşünüyorum. Hudson Deri ' de % 40 indirimli olarak satılıyor, indirimli fiyatı 300 TL. Sitede ürün hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşamadım ve markanın resmi web sitesinde de pek detaylı bir bilgiye ulaşılamıyor. Sizin yorumlarınız nelerdir?
İlgili bağlantılar aşağıdadır:
http://www.hudsonderi.com/?urun-1095-3000A-ZEUS-WHITE-GG6-D-SILVER--motosiklet-motorsiklet.html
http://zeus-en.ponet.com.tw/ponet/front/bin/ptdetail.phtml?Part=3000E-GG6-W&Category=119361

2 ay once 700du bence cene acilir alma ha alacagim dersen al guzeldir takmistim rahat ama bana guvenli gelmemisti ama git gor istersen

şuan bu marka kaskın en pahalısı karbon modelini kullanıyorum. yaklaşık 1 senedir bu kaskı kullanıyorum. 750 tl den 350 tl ye inmişlerdi. benim görüşlerim; kesinlikle almayın. bu kask ls2 sınıfında bir kask. kısa süre içerisinde dağılıyor. çizilmez denilen camı çizik içerisinde. inş başıma bir şey gelmez. :/ kesinlikle bu kaska bu paraları vermeyin. bu kaskın en fazla ederi 150-200 dür. sadece kask değil tüm malzemelerinizi bilinen markalardan seçin. paranıza kıyın. ayrıca, alışveriş yaptığınız yerleri de iyi seçin. mesela, hudson denilen yer bilinen markaların haricinde sattığı ürünleri oldukça kalitesiz. onlar için müşteri sadece satış yapana kadar değerli. aldığınız mal hatalı olursa kesinlikle sizi dinlemiyorlar. benim başıma geldi bir daha iğne bile almam oradan. biliyorsunuz satın aldığınız tüm ürünler 2 yıl garantilidir. buradan aldığım şeyler 1 yıl olmadan resmen çöplük oldular. yazık olmasın diye kullanmaya devam ediyorum. aslında burada adalet olsa vereceksin avukata ama nerede yaşıyoruz ki..

şuan bu marka kaskın en pahalısı karbon modelini kullanıyorum. yaklaşık 1 senedir bu kaskı kullanıyorum. 750 tl den 350 tl ye inmişlerdi. benim görüşlerim; kesinlikle almayın. bu kask ls2 sınıfında bir kask. kısa süre içerisinde dağılıyor. çizilmez denilen camı çizik içerisinde. inş başıma bir şey gelmez. :/ kesinlikle bu kaska bu paraları vermeyin. bu kaskın en fazla ederi 150-200 dür. sadece kask değil tüm malzemelerinizi bilinen markalardan seçin. paranıza kıyın. ayrıca, alışveriş yaptığınız yerleri de iyi seçin. mesela, hudson denilen yer bilinen markaların haricinde sattığı ürünleri oldukça kalitesiz. onlar için müşteri sadece satış yapana kadar değerli. aldığınız mal hatalı olursa kesinlikle sizi dinlemiyorlar. benim başıma geldi bir daha iğne bile almam oradan. biliyorsunuz satın aldığınız tüm ürünler 2 yıl garantilidir. buradan aldığım şeyler 1 yıl olmadan resmen çöplük oldular. yazık olmasın diye kullanmaya devam ediyorum. aslında burada adalet olsa vereceksin avukata ama nerede yaşıyoruz ki..
zeusa katiliyorum fakat hudsona hayir mont aldim adamlara cok kucuk sokugu var dedm gondern bze yenisi verelim dediler hayir dedim o sokukten ne olacak sadece kargo firmasi kazanacak eldiven aldim sorun cikmadi dizlik aldim sorun yok kask aldi sorun yok bir beden buyk geldi daha kask gitmeden bedenini yolladilar.yazim hatalari icin ozur dilerim telefondan bu kadar oluyor saygilarimla

Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Bir de Kappa' nın sanırım 2011' de üretimine başladığı kasklar var bu kask yeni olduğu için pek fazla kullanıcı yorumuna rastlayamadım, hatta Kappa firmasının kask üretimine başladığı da pek bilinmiyor. Bunun için de ayrı bir başlık açıp ordan fikir alış verişi yapmak daha yararlı olacak sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar