Zealsun ZEALSUN ZS 200 GS Sport

çok inceledim ama karar veremedim. kimse yok mu bizden grenaj işini biraz bilen ona sorsak ya :(

valla heralde ikimizden başka granaj isteyen yok bilenlerde zaten çinli motor diyince vebalı gibi davranıyorlar.fiyatı cazip olursa bence denemeye degerdi

hifimami nickli ümit kardeş vardı ama oda küstü artık foruma takılmıyor galiba kendisi yapmıştı granajı olmazsa ondan yardım almak lazım

bizim motorların su sogutmalısınıda yapmış adamlar çinden hırdavat ithal eden bir arkadaşım var .dedigine göre bizim motorlar orada 1000 dolardan fazla degilmiş.getirtecem bitane valla bu benim zealsun 250 gs http://svgroup.en.alibaba.com/produ...cycle/EEC_EPA_DOT_250cc_Sport_Motorcycle.html :queen: :queen: bu 2008 versiyon su sogutmalı r6 ya benzetmişler http://svgroup.en.alibaba.com/produ...sion_200cc_Water_cooled_Sport_Motorcycle.html :queen: :queen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muhabbetıınz bol olsun arkadaşlar :bounce:

gece nerelerdesin ya valla kızdık sana bizi başka topiclerde aldatıyorsun galiba.:queen: dostum sonunda benim aküde h4 ampule dayanamadı iflas etti 14 amperlik bir akü aldım.şimdi dinamoyu alternatörü konjektörü hepsini degiştirecem iridyum bujiden bende aldım.başka bir topikde zinciri degiştirecegini yazmışsın aldıgın yeri ve marka fiyat bilgileri isterim bak birde 4.30 mu 5.20 mi 5.30 mu ölçüsü yada 110 baklamı 120 baklamı oturup tektek sayacazmı yavv :queen:ha birde bana seyrantepedeki mehmet ustanın telini verirmisin. üst kapaktan biraz yag sızıntısı yapmışta bir baktıracaktım görüşürüz :cherry: :cherry:

zonta abı seyrantepeye gelırsen bı bulusurs :))))... gercı gece (ibrahım) abı geldımı bılmıom ama geldıysede haber vermedı :D sen gelıcen verde bulusak ...:)

okey crayzboyone gelince buluşuruz bu 5000rr neki yav yerlimi yoksa çinçon mu :queen::queen:

:) zonta patlatmışın contayı ahaha:mrgreen: kardeş hemen söyliğim senın motor üst kapak conta patlak başka türlü kaçıramaz ordan yağ :) conta değişcek 100 ytl yakın masraf var ee bızde artık usta olduk bee bu çinliler bizi bunu öğrettıler vala :p

ya sana ne diyecem ben başka forma takılmıyorum?* nerden duydun yada gördün çok merak ettım ?? zinciri fln değiştiriceğimi sölemedım ben yanı öle bişi yok :) belkide karıştırdın ben sandın ama ben değilim benım tek takıldığım site burası.bu arada iş yerimde bılg. bozuldu o yüzden gündüzleri giremiyorum nete yanlıış anlamayın sakın

crayzboyone canım yok daha gidemedim merak etme aklıdmasın haber vericem inş. :)

zonta kardeş mehmet ustanın şuan cepi var üstümde 5357725975 dükkanıda verırım yarın akşam.:cat:

sen benım olmadı msn al bılgılerımden ordanda konusuruz

Son düzenleme:
gece eminmisin yav conta patlak olduguna bak şimdi uyku tutmaz bu gece daha önce sıvı conta yapmışlardı sagtarafa subap ayarı yaptıklarında bu sefer solda hafif bir sızıntı var.zinciri degiştirecegini forumda bi topicde söylemiştin ama nerede hatırlamıyorumda(belkide başka forumdaydı zealsun diye arattırırken googleda çıkmıştı) aklımda kalan sirkecide çek ve polonya malı oldugunu yazmıştın ben did marka sordum oring li 200 euro çekmişlerdi oyüzden aklımda kalmıştı.valla ben motoru garaja çektim dün artık bünye kaldırmaz bu sogugu.yeni sezona hazırlık yapıcam boş kaldıkca.artık elimde iki akü var birisi tırt ama idare eder ikisin paralel baglayıp birini sadece far için kullanacam.zaten hava filtresinin okoca kutusunu çıkardım.modifiye açık hava filtresi taktım baya bir yer açıldı.2 akü yanyana sıgıyor.frenle arka sinyalleri bagladım frene basınca arka sinyallerde yanıyor artık kimse görmedim abi diyemiycek görüşmek üzere :cat:

beyler bu arada ben aküyü değiştirdim geçen gün serviste.. zincir değilde egzoz konusu var kafamda. bir siteden fiyat aldım 250 ytl dediler orjinal türk yapımı dragon marka egzoz. hatta resmide vardı takmışlar bizim motora.. yakın zamanda alabilirim yeni sezona hazırlık yapıyorum..

selam baranet dedigin egsoz burada ses nasıl olur bilmiyorum sonuçta teksilindir birmotor http://www.ercanmotorcycle.com/zealsun.html benim zincir ilk aldıgımda çok gergindi fark edene kadar saldı kendini artık gerecek yer kalmadı bakla eksiltmekde hiç işime gelmiyor geçenlerde arkadaş önümde takla attı motorla zincir kopup dişlinin arasına sıkıştı bütün dişliler gitti bir sürü masraf çok hızlı degildi ölebilirdi çünki kaskı kolunda gezen arkadaşlardan bir türlü alıştıramamıştık artık wc ye bile kaskla gidiyor :queen:

motor125 ybr arkadaşımda kurye bayabir usta adam yani belki ben olsam otakladan sag çıkarmıydım bilemem.zincir çok uzayınca masrafa girmemek için bakla eksiltiyorlar zincirden tabi orjinali gibi olmuyor artık o ekyerini yapamak için özel aparatlar var ama her tamircide yok tabi bide biz çok yaptık bişey olmazabi bişey olursa gel abi biz burdayız varya lan adam takla attı resmen be daha ne olacak oda pişman oldu tabi ama işişden geçti 3-4 gün benim motorla işe çıktı.sizsiz olun bakla eksiltme falan yaptırmayın yani belki iyi yapan ustalalarda vardır ama riske girmeye degmez bence :cat:

zonta slm ala ala sasırdım ama o ben olduğumu sanmıyorum :) neysede vala benim tahmınım o conta patlak olabılır sen gene baktır ama tabı ama merak etme öle bınsen bıle hıcbısı olmaz.bıraz acelem var hızlı yazıyorum kusura bakmayın yarın rahat rahat bakarım.haydıyın iyi akşamlar :cat:

slm

arkadaslar tel. verım dıcem efnafım habıre arayıp durırlar dıye cekınıyorum am her zaman bır sorununuz oldugunda sureklı tamırcıye gıtmeın yazın buraya ben sıze en ınce ayrıntısına varana kadar soyleyım conda kacırıyor demıssınız en ust kapaktansa en ust kapak altında conta yok bıre bır metal metale tems edıyor ama hassas olcu ıle yapıldıgı ıcın sorun cıkmıyor 3 tane vudası var sokun ıyıce temızleyın her bırını teker teker donerek sırayla sıkın bır sey kalmaz ok çın malına bındıgınızı unutmayın bır de tamırcıye alısırsanız ısımız zor :)):

teşekkürler kemal zaten herzaman sızdırmıyor enson rampa yukarı bayagı bir zorlamıştım motoru oyüzden normal kullanımda bişey yok .bide belkide ben yanlış tarif ediyorum silindir blogunun solüstteki ek yerinden galiba servisdekiler yagı fazla koydular çünki son yag degişiminden sonra oldu.acaba segmanlardanmı kaçırıyor diye düşünmüştüm :salut:

çok hafif yağ tabakası bendede oluşuyor fakat bi problem gibi durmadı hiç gözümde :) belkide çok az yol yapıorum ben ondandır...

slm

emın olun sanzuman harıc herbıryerını ezbere bılıyorum sok tak sok tak artık zealsuna bınme degıl tamır etme zevkı basladı ellerımı daha bır sevmeye basladım her yatkınılıgını hıssettım :) anlatsam neler neler. dedıgın yerın kecesıbnı soktum ustten kmople basladım kapagı soktum subapları ıkı demır cubuk var subapların altında 3 tane cuıvata var onları soktum sılındır yatagı elıme altım temızledım contanın altını ustune sıvı conta ıle sıvazlsdım dısarı tasan yerlerı sıldım tekrar otutturdum cıvataları taktım ıkı dımır cubugu takarken alt tarafında bosluk var ve ufak bır yatak var ılkını tajtım 2. nı ıse bılmedıgım ıcın ıcıne dustu yok ya sanzumabna kadar ındı:) gece ellrım donmus zaten sıvı contayı taktıgıma mı y7anayım neye anlamadım. sonra soktum gene gorulmuyor neyse abım telle ucunu oval yapıp cıkardı ): cok sukur sonra soktugum gıbı tekrar toladım bunun tamırcı ıle alaksı yok sadece sok tak sokerken dıkkat et nasıl akarım dıye bu kadar. sımdı bunu usta yapsa kac para alır. ben sadece bunları yapacam dıye 100 ylt lokma takımı altın alyan aldım bunlar yetıyor bana ıkıagız anahtar takımı fılan ama desarj oluyorum urasırken bunuda solemem lazım zevkıne

zonta kusura bakma haber veremedım sımdı motoru bıraktım mehmet ustaya ordan gelıyorum yaff ne bıcım yerler oralar öle seyrantepe :silent: dönüşte zor geldım vala etılere bırkac gun sonra gıdıp alıcam.selcuk kardeşim ani oldu sanada haber veremedık :)

selam gece önemli degil dostum zaten 4 gündür yorgan döşek yatıyorum acayip üşütmüşüm.hayırdır senin motora bişey olmadı inşallah yoksa gene rahat duramadın biyerleriylemi oynadın :queen: şu kışı bi atlatalım bak sen benim hayalbuysayı gör aklımda çok şey var çok.:wiinkk: dün sahibinden.com da kawasakiden dökme granaj gördüm sol ve sag granaj ve kafa granajı fiyatta ne biliyormusun 8 ytl yav inanmadım adamı arayacam gercekse alıcam kesip biçip bişeyler çıkartacagım olmazsa enazından elimizde bir kalıp örnegi olur :pale: hadi herkese iyi akşamlar aman kendinize dikkat edin üşütmeyin :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar