kemal sen ne kadar cok cektın kardesım bu motordan ya valla arkadaslar benım 15 bın km falan oldu sanırım allah cok sukur benım hıc benı yolda bırakıcak arızam olmadı ne ampulum patladı ne baska bisey benım motordada h4 ampul var 2 tane röle var akumu uzunları cok yakarsam zorluyorum o yuzden bu h4 un gıdıp 35 w olanını bulmaya calısıcam gittigidiyor com da h4 18w olan var motosıklet için aklınızda bulunsun buda bizimkine rahatlıkla uyar ben 35 w civarı bı ampul bulamazsam bunu alıcak kesinlikle.bend emotormu satmak ıstedım ama amacım eskı modelde olsa buyuk bir makına almaktı hatta ımkanım olsa bunu hıcbızaman satmam buyuk makına alsam bıle elımın altında tutarım cunku ben bu motoru cok sevıyorum fıyatını cok hak eden bir motor bu bence kıymetını bilelim
su grenaj olayına gelınce benım eskı yazılarımı okursanız gorurusunuz grenaja 250 300 du sanırım kalıbınada 800 gibi bir para istemişlerdi umranıye sanayıde ben ozmanlar ortak girmek istedim ama 1-2 kişi cıktı ve bizde bu masrafa degmez die girmedik ben2006 haziranda aldım bu motoru arastırmaya cok vaktim oldu aklnıza bişi takılırsa yardımcı olmaya calısırım
bu arad kucuk bi bilgi kanuni racer ın cdı(beyin) satator gıbı parcaları bizimkine uyuyo daha kalıtesiz gibi duruo ama uyuyor zorda kalırsanız bilginiz olsun
hatırlamazmıyım selcuk benım motorun en buyuk hayranı sendın bana zaten motorumu cok sevıyodum sen begendıkce daha cok sevdım.allah sukuru hiç bi sorun yok motorumda bende iyiyz kar kıs demeden geziyoruz beraber

)sende iyisin sanırım eski yazılarınızı okudum biraz cok eskıye gıdemedım ama okudugum kadarına cvp vermeye calıstım