Zealsun ZEALSUN ZS 200 GS Sport

Arkadaşlar güzel motosikletleriniz var. Allah tadını aldırsın kaza bela vermesin. Aslında sizin motosikletleriniz çok hoşuma gidiyor tek hoşuma gitmeyen tarafı alt grenajlarının olmaması. Şİmdiki aklım olsa aslında hiç bulaşmazdım bu çinlilerin işine ama yaptık işte bir hata. Bende Cbr 150 nin kopyası var mekanik bir problemim olmadı ama ufak tefek problemler çok oluyor. Peki sizdede bu tür ufak problemler oluyormu? Mesela vidanın gevşemesi, sık sık ampüllerin patlaması, grenajdan ses gelmesi gibi.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
salton slm arakdaşım motorunun modelını merak ettım doğrusu.bende vıda gevsemesı yok ampül patlamasıda yok ama granajdan azıcık bı ses gelme var oda sanırım gayet normal bısı olması lazım. ben bu motoru aldıgımda gercekten kendıme bıle ınanamadım ama çinlilere çok tsk ettım adamlar racıng bı motoru çin malıyla taddırmıslar resmen hakıkatende öle çin motoru gıbı durmuyor en azından kendı motorum için konusayım.sen bence gene hata yaptım deme tecrubem oldu de :cat:

Son düzenleme:
Öyle diyorum zaten. Bu benim ilk motorum bundada bir hayır var heralde. sürekli uzun yol yaptığım için motorda bir problem olduğunda elimden gelmeyecek iş yok sanıyorum. Saolsun bana motorculuğu öğretti. (Tamir) Servisle hiç işim olmuyor artık kendi başımın çaresine bakabiliyorum.

helal olsun vala :)

bı kaç resım atalım dedık

Neyse kardeş fazla bakmiyim valla gözüm değer sonra. renkli gözlülerin gözü çabuk değiyormuş.:) Allah tadını aldırsın kaza bela vermesin. Güle Güle binin.

saol gurban saol :) bak bak bısı olmaz hele

Gözün değmeyecekse İşte buda benim yeşil belam :)

sulemis4do8.jpg

tahmın etmıstım f5 bılıyorum cbr125 tarzı ve benzerı guzel motor allah kaza bela vermesın yok merak etme bızım gözumuz kalmaz :cherry:

eee hız konusuna gelelım kac basıyorsun :queen:

Son düzenleme:
Ben motorla baya uraştım benim tahminim 150-155 yokus asağı. kendi ibresi uçuyor tabi :)

OHHH 2nızde dokturmusunuz be salton abı senın motorunu gezılerden bılıok

GECE abımızde bı bızı gezdırmedı be :))) nese yakında ıns.:D

:mrgreen: yakında yakında merak etme :mrgreen:

hadı ya 150-155 basıyorsan vala tebrık ederım senı :)

benım motor orjınal ayarlarında vala en son yokus assaga 145 duz yolda 135 basıyorum yatarak tabi

OHHH 2nızde dokturmusunuz be salton abı senın motorunu gezılerden bılıok

GECE abımızde bı bızı gezdırmedı be :))) nese yakında ıns.:D

500rr ne len ? puahah :) gecen tophaneye geldım nıye gelmedın bak sansını yıtırıyorsun ama :p

Son düzenleme:
abıı 500rr deıl :D 5000rr :D haha topaneye gelemedım cunku o gun arabada sorun vardı onunla ugrastım aksam bıde babamın butun yegenlerı geldı bırakıp kacamadım...Yoksa gelcektım senlede goruscektık ama ınsallah bıdahakı sefere gelcem senıde beklıom :D

ahahahaha len harbıden 5000 yazıyormus :p ee olm idare et gece kafası :cherry:

yok abı yaslanmısın hehehehehe :D ondan dolayı :D :D:D:D sen soruma cvp vermedın abım gelcenmı bıdahkı bulusmya olurse hehehe :D

:cherry:bakarız canımm:cherry:

selam arkadaşlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun.dün akşam nette dolaşırken acayip bişey gözüme çarptı.endonezyada bir sitede bütün japon motorlarının granaj kitleri var.benim ingilizce tarzanı bile çıldıtacak derece oyüzden bişey yapamdım aramızda mürekkep yalamış kitap yutmuş arkadaşlar vardır muhakkak bir bakın ya bellki sanayide yaptırmakdan ucuza gelebilir.hem hafif olur kalitrli abs plastik oldugu yazıyor. http://www.alibaba.com/member/id100446506/selllead.html

iyi güzelde hangisinin bizim motora uygun oldugunu kesin olarak nasıl anlayabiliriz ki?

selam baranet sayfanın bir yerinde kontak adresi vardı ve altında resim eklemek için link de koymuşlar.iyi ingilazca bilen birinin şunlarla insanlık namına kontak kurması lazım e-bay da da var ama onlar 150 eurodan başlıyor.tabi onlar orjinal yav tam uymasada biraz oradan buradan bişeyler yapılabilir diye düşündüm

ben kontak kurabilirim sorun değil ama hangi kit için fiyat isteyeceğiz? ayrıca yurtdışından ulaşım,gümrük filan nasıl olur iyi bilen birisine danışılmalı.

dostum bilmiyorumki hangisi olur sence inceleme yaptınmı görüntüden anlaşılan kafa ve kuyruk granajı yan granajlar ve depo üstü kaplaması var demin e-bay da geziniyordum ingiltereden buraya kargo masrafı olarak 20 euro gösteriyor.small paket için gümrük masrafı çok bişey olmaz heralde sonuçta altı üstü plastik elektronik eşya degil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar