yaklaşık 1 saat önce 1. köprüden dönerken yanı mekanıma doğru (anadolu yakası)köprüden zor geçtim feçiiii bir şekilde rüzgar vardı o kadar yatmama ragmen nasıl savuruyordu zorla beni en sag şeride atıyordu bende savaşıyordum
fakat bır ara fena vurdu sağ şeride atıyordu bende geçerken meyer arkadan jeep gelıyormus az kalsın patlıyorduk jeep e rüzgar yüzünden,sağ itiyor beni bende sola dayanmaya çalıyorum derken nanayı yiyecektik ucuz atlattım
neyse sonradan hızımı kestım zaten zar zor gıdıyordum ve nihayetınde gecmeyı basardım
paylaşığım dedım bıran
hadi iyi geceler...
Aşırı rüzgarlı havalarda boğaz köprülerinden geçmek oldukça tehlikelidir. Özellikle küçük hacimli hafif motorlar için... Ne yaparsanız yapın, düz sürme şansınız yoktur çünkü rüzgar sürekli aynı şiddetle esmez; rüzgar hızı değiştikçe sağa sola savrulur durursunuz! Birçok kez bu alaboraya ben de kapıldım ve oldukça sıkıntılı anlar yaşadım. Sonra bir formül buldum ki gerçekten işe yarıyor.yaklaşık 1 saat önce 1. köprüden dönerken yanı mekanıma doğru (anadolu yakası)köprüden zor geçtim feçiiii bir şekilde rüzgar vardı o kadar yatmama ragmen nasıl savuruyordu zorla beni en sag şeride atıyordu bende savaşıyordum
fakat bır ara fena vurdu sağ şeride atıyordu bende geçerken meyer arkadan jeep gelıyormus az kalsın patlıyorduk jeep e rüzgar yüzünden,sağ itiyor beni bende sola dayanmaya çalıyorum derken nanayı yiyecektik ucuz atlattım
neyse sonradan hızımı kestım zaten zar zor gıdıyordum ve nihayetınde gecmeyı basardım
paylaşığım dedım bıran
hadi iyi geceler...