Zealsun ZEALSUN ZS 200 GS Sport

beyler sızın bu motorda tıtresımun durumu ne acaba?? artı bu motorla 130 basılabılırmı guvenlı bı sekılde? arkım alıcakta buyuk ıhtımalle bundan.bırde sorun fln yasatırmı duzenlı bakımları yapıldgı muddetce? 2. el bakıyoruz

arkadaşım motorda vibrasyon süper diyorlar, şu an arkadaşlar cevap veremediği için ben onların kendi karşılaştıklarını söylüyorum titreşimin fazla rahatsız edici şekilde olmadığını ve bu konuda sorun yaşamadıklarını söylüyorlar.
arkadaşım herkes motordan memnun ve ben de uzun zamandır alacagım ama şuan hiçbir yerde bulamıyoruz bazı yerlerde var dıyorlar istersen forumun bi önceki sayfasını oku oradan yazıyor.
motor çin malı bunu herkes biliyor ama gerçekten süper bir motosiklet ve bazı kişiler yedek parca sorunu yaşıyor, bu da o kadar ciddi bir parca sorunu değil.
verdiğimiz para belli motosiklet belli. düşün işte mondial servislerinin bulunduğu kadar bu da öyle. ama istanbul'da bir yer var, tanselöztürk arkadasımız öyle söyluyor ondan gereklı bılgılerı alıp servisi öğrenebilirsin. arkadaşımız o servisten memnun.
söyleyeceklerim bunlar.
ha bu arada motsikletle 140 yapanları duyduk ama galıba en fazla sıksa sıksa 145 yapıyormus! artık o da kullanıcıya ve yol sartlarına baglı olabilir. normalde 120-125 yapıyor.
kolay gelsin arkadaşım... sana verecegım bilgiler bunlar ama soruların olursa memnunıyetle cevap verebılırım...:cat:

asi kardeş nasıl gidiyor bakalım sende benim gibi bu motoru almaya kesin niyetlisin galiba daha bulamadım senden haber varmı?
sen ne zaman almayı düşünüyorsun bulursan ??

yok be kardeşim daha bulamadım...
senden bi haber varsa sen haber ver:)
neyse dostlar ben kaçar pazartesi görüşmek dileğiyle...
rastgeleeeeeeeeeeeeeee.....................
(neyse vazgeçtim bi yarım saat kalayım bari...:rendeer:
handsome2 sen ne yaptın??? kararın nedir neler yaptın?

Son düzenleme:
yok be kardeşim daha bulamadım...
senden bi haber varsa sen haber ver:)
neyse dostlar ben kaçar pazartesi görüşmek dileğiyle...
rastgeleeeeeeeeeeeeeee.....................
(neyse vazgeçtim bi yarım saat kalayım bari...:rendeer:
handsome2 sen ne yaptın??? kararın nedir neler yaptın?

valla ne yapacağımı sapıttım :pr: arıyorum bulsam hemen alacam...zaten iyice soğuttular adamı bu sevdadan :cyclopsan en sonunda vazgeçecem gs200'den alacam 150-19 :) bu motoruda alma sebebim tipi güzel değilde ne yapayım katolagda en iyileri bunlar başka motor desek olmaz illaki zealsun olacak:queen:

neyse kardeşim sende araştır bakalım sonumuz ne olacak ben bu ay motora binecem ama bakalım kısmet hangisine:bounce:

slm

arkadaslar normalde bugun elımde ıdı motorum ama tamırcı daha servısın gonderdıgı malzemenın aynlıs oldugunu anladı ve motoru hala alamıuoyrum polene tel. actım bugun yenı parcaları ıkardılar sorun yok ama benımde tamırcı sorunum var tavsıye mıotordan ablamayan veya anlayıpota karı gıbı calısan bırısıne motoru tesslım etmeyın aldıgızza alacagınıza pısman edıyorlar cok ozledım motorumu yaz geldı bır yandan cok canım sıkılıyor 103 mobılet var onu8nla ıdare edıyorum ve bana hıc yakısmıyor mıllet goremeye alıstı 200 lukle gorunce bune sumu cektı ddıyecek gıbı bakıyorlar :):):)::queen:

arkadaşlar hiç debriyaj balatası biten varmı? benim 3000kmt bi bitio bu nasıl iş anlamadım bu konuyu biraz bana anlayabiliceğim dilden anlatabilirmisiniz.
başka motorun balatası taksak nasıl olur?
"bu çin old için çabuk bitio die düşünüorum" tabi bundan da emin deilim onun için başka bi japonun balatası taksak nasıl olur? falan filan benim düşünemediklerimide yazarsanız sevinirim...

herkese iyi seyirler...

Selam arkadaşlar ben bu motorun 140 yaptıgına halaa inanmıyorum.
motorum 2400km de ve 2. bakımına girdi, düz yolda 120 yokuş aşşağı 130-135 yapıyor düz yolda 140 yaptım diyen arkadaşlar bunu nasıl kanıtlar ??

kaç km yol katettin..140 görmek istiyosan 11000 deviri devirmen lazım...

kırmızı alanı geçmen gerekiyo...145 gördüm.....motor çok bağrıyo ama .işte 140 ta yapıyo..bide motorun iyice açılmış olması lazım hep 6000 devirden yukarı çıkmaz hanım hanım gidersen o motor zor basar 140

arkadaşlar motorumun 1000 ytl hasarı var...

1000 ytl ye de satıyorum alacak varsa 05465624909 ..şimdi kimse demesin buraya niye yazıyon...kim uğraşcak..

hasarlı olan yerleri
sağ sol granajlar

ön sinyaller ön cam

ön far..

sol ayna

ayak marşı

kadranlar.

ön fren takımı

egsoz...(yaralı) sağ debriyaj kolu hasarlı

arka stop yanmıyo sağ kol sol kol...

arka artçı ayaklıkları fotosunu çekip yapıştıracam burya yakında ..ön bilgi olsun

şu an motor çalışıyo gidiyo nasıl gidiyo derseniz japon yapıştıurıcısı saolsun

arkadaşlar hiç debriyaj balatası biten varmı? benim 3000kmt bi bitio bu nasıl iş anlamadım bu konuyu biraz bana anlayabiliceğim dilden anlatabilirmisiniz.
başka motorun balatası taksak nasıl olur?
"bu çin old için çabuk bitio die düşünüorum" tabi bundan da emin deilim onun için başka bi japonun balatası taksak nasıl olur? falan filan benim düşünemediklerimide yazarsanız sevinirim...

herkese iyi seyirler...

yalnızplanet kardesım benım motor 8000 i devirdi ama ben daha bisorun yasamadım debrıyaj balatasıyla ılgılı bugun fren balatalarına baktım daha tas gıbı hepsı debrıyaj balatama bakamadım tabı:)ama benım daha bı sorunum yok yanı kardes yanlısmı yazdın km 3000 mi yoksa 30000 mi cunku 3000 de bitmesi ımkansız o balatanın.. baska balataya gelınce mutlaka baska bı motorunkı uyar ama onu daha hıc sokmedım bı bılgı veremem hangısı uyar dıye

beyler sızın bu motorda tıtresımun durumu ne acaba?? artı bu motorla 130 basılabılırmı guvenlı bı sekılde? arkım alıcakta buyuk ıhtımalle bundan.bırde sorun fln yasatırmı duzenlı bakımları yapıldgı muddetce? 2. el bakıyoruz

gece kardes bızım motorlarda tıtresım cok az hıc bızaman rahatsız edıcı duzeyde deıl zaten su balancer sıstemı oldugundan tıtresım mınımumda ben cevreyolunda yokus asagı kadranı dayadıgım oldu tek kısıykem ama normalde 145 gıbı yapıorum daha zorlamıorum ama duzdede 130 ortalamam duz yolda 130 a cıkabılıyorum ama sole bı ek yapıyım benım motorda performans acık hava fıltresı ve ngk iridyum buji var:)).guvenden kastın ne bılmıorum ama bu cok oturaklı agır bı motor kolay savrulmuo laztıklerde genıs ve o cıft dısk yokmu sankı 600 makınadan cıkıp konmus elını degdırır degdırmez durabılıcenı rahatca anlıyorsun.ben motorumu alalı hazıranda 1 sene olucak ve 8000 km yi devirdim allaha sukur benı benzınımın bıtmesı dısında yolda bırakmadı hıc:)

Son düzenleme:
kısa sürede debriyaj balatasının bitmesinin olası nedenleri
yarım kavrama ile gaz açmak (tek teker yapmak vb)
debriyaj manetlerinin ayarsız olması
debriyaj telinin toz ve benzeri yabancı maddeler ile hareket özelliğini kaybetmesi ile çekili kalması
debriyaj teli yayının esnekliğini kaybetmesi
yağ değişim süresinin geçilmesi uygun olmayan yağların kullanılması
forumdan aklımda kalan bilgiler bunlar
balataların değişiminde teknik kitaba uygun olmayacak şekilde montaj ve cıvataların gerekli tork değerinde sıkılmaması da balata ömrüne etki edecektir

selam arkadaslar...
işte teknık bılgıler baslamıs bunları bıtırmeyın sakın... böyle devam edelım...
haydı
rastgeleeeeeeeeee................

Selamlar arkadaşlar;

Tecrübeyle sabit olarak, kısa zamanda tükenen ya da sağlıklı çalışmayan çin malı debriyaj balatası ya da fren balatası gibi vesair sarf malzemelerini hiç kullanmadan bile olsa değiştirerek motorunuzun konforunu arttırabilrsiniz. Geçen yaz ortası motor iyice ısındıktan sonra yaşadığım kalkıştaki silkeleme problemini debriyaj balatasını Honda Titan balatasıyla değiştirerek bu sorundan kurtuldum. Orijinaline göre çok daha yumuşak bir kalkış ve daha iyi vites geçişlerine sahip oldum. Tahmini masrafı montaj işçilik dahil 70-100 YTL arası bir paraya çıkar. Ona keza arka fren balatalarımı da daha yumuşak ve kaliteli olanlarıyla değiştirip daha iyi kontrol edilebilen ve kilitleme olasılığı daha da düşük bir arka frene sahip oldum.

Ama ben bunlardan rahatsız değilim bu şekilde de hayatımdan ve motorumdan memnunum diyenler için de bunların değiştirilmemesi farz değil. Maksat sadece daha rahat bir kullanıma sahip olmak. Lastikler ve bu tarz parçaların değişimi, tamamen kullanıcının insiyatifine bağlı olarak gereklilik arz ederler.

Herkese İyi Sürüşler...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yalnızplanet kardesım benım motor 8000 i devirdi ama ben daha bisorun yasamadım debrıyaj balatasıyla ılgılı bugun fren balatalarına baktım daha tas gıbı hepsı debrıyaj balatama bakamadım tabı:)ama benım daha bı sorunum yok yanı kardes yanlısmı yazdın km 3000 mi yoksa 30000 mi cunku 3000 de bitmesi ımkansız o balatanın.. baska balataya gelınce mutlaka baska bı motorunkı uyar ama onu daha hıc sokmedım bı bılgı veremem hangısı uyar dıye

gece kardes bızım motorlarda tıtresım cok az hıc bızaman rahatsız edıcı duzeyde deıl zaten su balancer sıstemı oldugundan tıtresım mınımumda ben cevreyolunda yokus asagı kadranı dayadıgım oldu tek kısıykem ama normalde 145 gıbı yapıorum daha zorlamıorum ama duzdede 130 ortalamam duz yolda 130 a cıkabılıyorum ama sole bı ek yapıyım benım motorda performans acık hava fıltresı ve ngk iridyum buji var:)).guvenden kastın ne bılmıorum ama bu cok oturaklı agır bı motor kolay savrulmuo laztıklerde genıs ve o cıft dısk yokmu sankı 600 makınadan cıkıp konmus elını degdırır degdırmez durabılıcenı rahatca anlıyorsun.ben motorumu alalı hazıranda 1 sene olucak ve 8000 km yi devirdim allaha sukur benı benzınımın bıtmesı dısında yolda bırakmadı hıc:)

kardeş cok saol verdıgın bılgıler ıcın bakalım kısmet artıkın bazen benn bıle dusunuyorum sızın motoru almayı ıcıme seytan gırıyo:)

arkadaşım motorda vibrasyon süper diyorlar, şu an arkadaşlar cevap veremediği için ben onların kendi karşılaştıklarını söylüyorum titreşimin fazla rahatsız edici şekilde olmadığını ve bu konuda sorun yaşamadıklarını söylüyorlar.
arkadaşım herkes motordan memnun ve ben de uzun zamandır alacagım ama şuan hiçbir yerde bulamıyoruz bazı yerlerde var dıyorlar istersen forumun bi önceki sayfasını oku oradan yazıyor.
motor çin malı bunu herkes biliyor ama gerçekten süper bir motosiklet ve bazı kişiler yedek parca sorunu yaşıyor, bu da o kadar ciddi bir parca sorunu değil.
verdiğimiz para belli motosiklet belli. düşün işte mondial servislerinin bulunduğu kadar bu da öyle. ama istanbul'da bir yer var, tanselöztürk arkadasımız öyle söyluyor ondan gereklı bılgılerı alıp servisi öğrenebilirsin. arkadaşımız o servisten memnun.
söyleyeceklerim bunlar.
ha bu arada motsikletle 140 yapanları duyduk ama galıba en fazla sıksa sıksa 145 yapıyormus! artık o da kullanıcıya ve yol sartlarına baglı olabilir. normalde 120-125 yapıyor.
kolay gelsin arkadaşım... sana verecegım bilgiler bunlar ama soruların olursa memnunıyetle cevap verebılırım...:cat:

asi?cocuk sanada cok tsk edıyorum saol bılgıler ıcın.senınde cırpınıslarını göruyorum hep bıkavusamadın zealsuna:p

Son düzenleme:
aytekin abi sen motosıkletı sattın mı????
bir yerden oyle duydum da???

Satmak mı ?? yalan, hemde kuyruklu yalan :mrgreen: sen iyisi haber kaynaklarını bir gözden geçir. Daha yapılacak bir dünya modifiye varken satmak yakışmaz bana. Ama iyi para veren olursa düşünürüm tabi :mrgreen:

:) tamam abi ben sana 2000 vereyım YTL mi istersin yoksa € mu istersin..? senin emrin olur...

valla bizim forumda oylesıne dolasan bı arkadas soyledı de ben de ınanmadın "kafayı mı yedın adam super motosıklet cıkarıyor ortaya dedım":rendeer:

kaç km yol katettin..140 görmek istiyosan 11000 deviri devirmen lazım...

kırmızı alanı geçmen gerekiyo...145 gördüm.....motor çok bağrıyo ama .işte 140 ta yapıyo..bide motorun iyice açılmış olması lazım hep 6000 devirden yukarı çıkmaz hanım hanım gidersen o motor zor basar 140

arkadaşlar motorumun 1000 ytl hasarı var...

1000 ytl ye de satıyorum alacak varsa 05465624909 ..şimdi kimse demesin buraya niye yazıyon...kim uğraşcak..

hasarlı olan yerleri
sağ sol granajlar

ön sinyaller ön cam

ön far..

sol ayna

ayak marşı

kadranlar.

ön fren takımı

egsoz...(yaralı) sağ debriyaj kolu hasarlı

arka stop yanmıyo sağ kol sol kol...

arka artçı ayaklıkları fotosunu çekip yapıştıracam burya yakında ..ön bilgi olsun

şu an motor çalışıyo gidiyo nasıl gidiyo derseniz japon yapıştıurıcısı saolsun

ben gördüm semihin motorunu valla gidiyor :p

slm

semıh kardes burada bır arkadas 600 nakıt verım dıyor zaten 1000 ytl masrafı varmıs etı 1600 400 kayıt masrafı eder2000 ytl buda hasarlı motora ıyı fıyat . sadece bır teklf sole dedı soleyım dedım.

aytekin motorum resimlerini koysanda bizde baksak neler yapmışşın ılham alırız belki

aytekin motorum resimlerini koysanda bizde baksak neler yapmışşın ılham alırız belki

Selamlar arkadaşlar;

Aslında murii'nin dediği gibi fazla ilham alınacak birşeyler yok ortada ama ben yinede bir hatırlatma mahiyetinde de olsa bir iki resim ekleyeyim ki sabrı ve vakti daha geniş olan kullanıcılar için daha iyi neler yapılabilir anlaşılsın biraz;

Umarım yardımcı olabilmişimdir, fazlasını merak edenler daha önceki sayfalara bakıp daha etraflıca bilgi edinebilirler.

Tansel kardeşim gibi meraklı olan arkadaşlardan da güzel işçilikler bekleriz, yormayın bu yaşlı adamı biraz da siz çalışın :mrgreen:

Herkese İyi Sürüşler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar