@lubimaya54
abi bende makıneyı 2.el aldım..ama acayıp bişey cok seri..650 yi duşünemıyorum bile uzerinde performans eksozda war..ben cok memnunum
Eee 30HP güç keewayden sonra ööle seri gelir adama, ama korkma bir iki seneye kalmaz ondan da sıkılırsın. Adı belli bir kere "Başlangıç Motoru" ya ondan fazla sarmaz insanı, ellerin titrer sinirlerin bozulur başlangıç makinaları yeter artık alayım bi 600cc 4 diye
@osman45
Bence bu motor uygun.Göstergelerin olduğu bölüm,lastikler ön arka disk frenleriyle oldukçada iddialı gibi görünüyor.Bence bu motordan yollarda çok göreceğiz.
Ters ön suspansiyonlar da cabası, sanırım bu motora 160 arka 120 ön lastik uyar, bakayım zaten kış için değişiklikler yapıcam biraz umarım iyi olur.
@tanselozturk
arkadaslar merhaba benımde 3 aydır 200 gs im var 3000 km oldu yanlız hangı servısten memnunsunuz soleyınde bende ona gıdıyım servısımden hıc hosnut deılım hıc ılgı yok nezaman bıraksam bı tarafı cızılıo herseyı kendım yapıorum zıncırı gerdırdım daha tonla sey bılseler garantıden cıkar nerdeyse)bu hafta sonu güsel bi hava filtresi taktım üstüne biraz buyuk ama performansı azda olsa etkıledı ama yakıtı ne kadar etkıledı denıycem bır kac gunde hbr verırım.fıltrenın resımlerınıde cektım en kısa surede koymaya calısıcam.fakat su motorun arkasını nasıl kaldırıosunuz ben baktım ama yukseklik ayarı falan goremedım.bırakın sertlık ayarı bıle bulamadım bana bu konuda yardımcı olursanız sevınırım
Ben motorumu Seyrantepeye götürüyorum hiç üşenmeden Mor Bisiklet Zealsun Bayiinin servisi var Mehmet Usta, hem keyifli bir insan hemde iyi usta, hiç üzmedi beni bu zamana kadar. Telefondan arayıp randevu al bir götür, sabah erken bırakki motoru soğutup subapları falan da ayarlasın. 0212-264-43-99-(98). Hava filtresini değiştirmeye benimde niyetim var bi ara resimleri ekle de görelim, performans-yakıt olayını da bir açıkla da bilelim önceden.
Kuyruğu kaldırmak için arka amortisörü söküp alt parçasını 6cm kadar uzatıp 5cm merkezde delik açıp tekrar takıyorsun. Önyükleme ayarı var da biraz garip sökersen görürsün. Daha detaylı modifiye örnekleri için bu forumun eski sayfaları ve
http://www.motorcyclephilippines.com sitesinin forumunda Motorstar markası altında arama yap çok şaşıracaksın.