not_fear , kamikaze48 , paradayz , zsara , desertstorm teşekkürler arkadaşlar sağolun. nazar boncuğu oldu ama yinede ön panelin üstündeki cama bi nazar boncuğu çıkartması yapıştırmayı düşünüyorum. henüz plakam çıkmadı bunun için rahat rahat gezemiyorum. şimdi gelelim motordan izlenimlere... egzos sesi yüksek devirlerde gerçekten rahatsız edici ama diğer yönden şöyle düşünebiliriz yüksek ses nerden geliyo diye durup bakıyolar

yani uyarıcı etkiside var karşıdan karşıya geçen yayalar için özellikle daha uyarıcıdır diye düşünüyorum... benzin göstergesinn olduğunu ve bi çok motorda bunun olmadığını hepiniz bilirsiniz... peki vites göstergesinin dijital olarak bulunduğunu biliyormuydunuz?? evet hangi viteste olduğunuzu görebilirsiniz... motorun orta ayağı yok sadece tek yan ayak mevcut bu da spor olmasının getirdiği bi durum tabi... cuma akşamından beri ve halada motorumu görmedim binmedim sürmedim ankaraya düğüne gitmiştim. bıraktığımda 50 km yi devirmiştim

2 günde iyi gezmişim yani mahalleden çıkmadığım için bana çok gezdim gibi geliyo... bi kadiköye git gel 50 km yaparsın zaten ama mahhalle içinde 50 km çok gibi geldi bana

plaka olayını halledemedim acaba sizden halledebilen oldumu?? ruhsat plaka çıkması için polen motordan kafa kağıdının verilmesi gerekiyomuş. oda henüz yollanmamış bayiye... nesa arkadaşlar motorun dinlendikten sonra çalıştığında ısınana kadar beklemek gerekiyo çünkü cikleyi indirince direk (i)stop ediyo

bi ara cikle açık kullanmışım gaza basınca titreme yapıyo motor sendeleniyo felan sonra indirdim cikleyi düzeldi... ilk günde kazadan sonra hava karardı tabi sonra mahallede dedim çalıştırayım çalışmadı sonra dedim bostancıdan buraya gelene kadar benzin bitti herhalde kazadan dolayıda benzin almayı felan unutmuştum

sonra gittim benzin aldım bidonlar geldim koydum. sonra yine çalıştırıcam ama bi baktımki benzin bittiği için değil motoru durdurmak için kullanılan bi düğme var o açık kalmış

onu kapattım ve küt diye çalıştı

nesa işte bu kadar şu plaka bi çıksın ah ah