Zealsun ZEALSUN ZS 200 GS Sport

fototan pek hoş görünmeyen.ama yakından bakınca okadar fena durmayan bi makine.satıcıya bu ne diye matrağına sorduğumda ''bu racing(yazıldığı gibi telaffuz etti ) motordur,hani ön kaldırıyolarya .... ''diyerek beni benden alan.ucuz yollu hoş bi motordur.

çok saol ben gebzede bir motosiklet tamircisinden aldım satışta yapıyor ..adına bakmak hiç aklıma gelmedi.. ama bi ara bakarım...gözlerimi motorlardan alamıyorum ki ...

semih kardeş hayırlı olsun motorun. güzel günlerde kazasız belasız kullan..
bu arada bende bugüne kadar en ufak sorun yaşamadım motorla. gerçi alalı henüz bir hafta oldu ama yinede herşey tıkırında gidiyor çok şükür.
Bugün motoru aldığım bayiye uğradım. Adama 3 tane motor gelmişti. Ben gelir gelmez aldım, diğer 2 side ertesi gün öğlen satılmış. Bu yazın sonunda bu motorlardan piyasada baya çok görebilicez diye düşünüyorum.

arkadaşlar resim bol bol resim bekliyoruz gs 200 kullanıcılarından................iyi günlerde kazasız belasız sürüşler dilerim hepinize

çok saol zsara sende sağol jeansatar...inşallah cc. bu gün çekicem fotoğrafları koyarım.....video çekmeyede uğraşıcam .........okdalemalekompale

herkese slm ben zs 150 chooper almayı dusunuyorum.bu motor hakkında bilgisi olan varmı ? tavsiye edermisiniz.

arkadaşlar bende almak için bekliyorum. 1 kişi çıkıp resim veya video atsa olmazmı :pr: güle güle kazasız belasız kullanmanız dilegiyle.. darısı başıma. :cherry:

Herkeze iyi akşamlar diliyorum. Ben bugün kayıt oldum siteye ama 1 haftadır takip ediyorum.
Arkadaşlar, hayalimde 2007 yazında 600cc racing motora binmek var. 1 aydır araştırmalarım neticesinde başlangıç olarak bu motor görünüş ve burada yazan arkadaşların izlenimleri neticesinde bende 1. sıraya çıktı. Kısmetse ay sonu almayı düşünüyorum.
Ben ANKARA'da konutkent'de oturuyorum.
Herkeze tekrar selamlar.

arkadaşlar ..fotoğrafları koysam siz bu motoru almassınız değil almak yanından geçmessiniz nedenmi??* motor haşat oldu nasılmı??? taksiyle dakıştık ..elimde ciddi sıyrıklar var ALLAH cc. a şükür kırığım çıkığım yok baya bi takla attım ama iyiyim ..şükür..motorun çamurluk öncam sağ kapak sol kapak göstergeler arka çamurluğu tutan demir ön far sağ sinyal sol sinyal param parça oldu ..motoru yatırdım çarptığım adama 500 milyonluk zarar açıldı ...aslında haklı bendim .ama ehliyetim yok diye polisi karıştırmadık ..neyse zekatını vermediğimizden olsa gerek bi kurban kesmek lazım ..bu arada saydığım zaralardan bana kaç para çıkar maliyeti ne olur tahminen biri fiyat vere bilirmi birde motorun sigortası bunu karşılarmı??ki karşılamamz heralde...allaha cc. emanet olun kazasız belasız sürmek nasip olsun inş. .....bayyy

çok geçmiş olsun semih, nasıl yaptın kazayı, kaç km hız vardı, herhalde koruma tamdı? Birkaç takla attım demişsin, çok çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun dostum. :rendeer: inan çok üzüldüm ama bununla atlattıgına şükür. bi kaç takla attıgına göre hızlı olmalısın. :silent: Motor yerine gelir bozma moralini sakın. sen iyi ol gerisini düşünme. düşmeyeni olmaz motorcunun..:cat:

çok geçmiş olsun semih kardeş.. sürekli dikkatli kullanmaktan bahsediyoruz ama yinede kaza haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Allah beterinden korusun. Motorun ne kadar masraf açacağı konusunda ise bi fikrim yok. Sadece şu kadsarını biliyorum, arka sinyalin tanesi 80 ytl. gerisini var sen hesapla.
En kötüsüde hevesinin kursağında kalmış olması. Üzüldüm ama yapacak bişey yok. tekrar tekrar çok geçmiş olsun

semih kardeş geçmiş olsun... inan çok üzüldüm ama arkadaşın dediği gibi düşmeyeni olmaz motorcunun... sen kendine dikkat et boşver cana gelecegine mala gelsin.. tekrar geçmiş olsun Allah'a (cc) emanet ol....

çok sağolun kardeşlerim allah cc.hepnizden razı olsun ...adama 400 milyon verdim kalan 100 ü cuma günü vereceğim inş.....motor çalışıyor fakat ben gaz vermediğim halde aşırı bağrıyo chikle yi çektinmi susuyo bu seferde 50 metre gittikten sonra stop ediyo ..götüremedim motoru anlicanız ..servise telefon ettim ne zaman gelirler meçhul ..neyse beklicez bakalımn ....

geçmiş olsun semih. allah (c.c) korumuş çok şükür. allah(c.c.) beterinden korusun .inş motorunda en kısa sürede hallolur

cok cok gecmiş olsun arkadasım.dikkatli olalım abi.gaza gelmeyelim.amannnnnnn.

bu arada bende motosikleti almıs bulunuyorum arkadaslar.
yarın aksam itibariyle bi aksilik olmassa plaka ruhsat da tamam.

paradayz hayırlı olsun motorun... kazasız belasız kullanırsın inşallah.. eee sende diğer alanlar gibi foruma arada bir bakarsın artık.. :) :) :mrgreen: eee ne yapalım bizde forumu okumakla idare edecez artık.. belli mi olur belkide 1 2 ay sonra (İNŞALLAH) aynı motor benimde altımda olur.. tekrar hayırlı olsun güle güle kullan....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar