arkadaşlar selam,
öncelikle bu motorun resimlerini görmek isteyenler için ;
http://www.bikepics.com/zongshen/zs200/ (zonghsen etiketiyle aynı motor )
ben bu motoru henüz 3-4 gün kadar önce duydum ve nette bulabildiğim nerdeyse her forum yazılarını okudum. bugüm ümraniyedeki bayiye gidip fiyat konusunu konuşmak üzere yola çıkmışken motoru ümraniyede park halinde gördüm ve uzun uzun inceledim. motorda çok ufak tefek işcilik hataları dışında gözüme takılan olumsuz bişey olmadı. Ancak direksyon üstündeki hidrolik kutusu görüntüyü feci bozmuş gibi duruyor. Lastikler bu sınıf diğer motorlara göre tatmin edici ölçülerde, gövde çocuk motoru ebatlarında değil. Renk konusunda ise zealsun un neden en kötü rengi tercih ettiğini anlayamadım doğrusu.
fiyat konsuna gelince; 3.500 YTL anahtar teslim fiyat aldım son olarak ancak bu fiyata 1 adet eksozu da dahil etmeyi denedim, sanırım bunu kabul edecekler ( egsoz fiyatı 100 ytl ). Motorların yarın dağıtımına başlanabileceğini söylediler bana. En kötü ihtimalle hafta sonuna kadar yada pazartesi motorların teslim alınabileceğini düşünüyorum. Bu arada ben yarın kaporamı vericem. Bu güne kadar sadece scooter kullanmış biri olarak bu fiyata alınabilecek en ideal motor olduğunu düşünüyorum. Bu partiden sonra gelen motorlarda mevsimden dolayı ufak bir fiyat artışının olmasını bekliyorum ama buda sadece kişisel bir yorumum. Benle birlikte bu partiden alacak olan herkese şimdiden hayırlı oılsun..