ya arkadaşlar konusulanların yanlış olduğunu düşünsek bile saygılı olmalıyız birbirimize bizler bu aletleri seviyoruz değilmi ortak özelliğimiz bu. sonuçta bu sitede konuşup tartışıyoruz paylaşım içerisindeyiz e ozaman ne gereyi var bir birimizi kötülemeye yada bir birimizin motorlarını kötülemeye. bunun en başında barış abimiz (BBRR) motoru tanıtmak için açılmış bi forum başlığı olduğunu unutmayalım. ve de şu afedersiniz ama kullanıcam sidik yarışını bırakalım ya. yok bu yarışı yapanlar 10 -616 yaş arasıysa sölesinler kaile almayalım. demiyelimki atıp tutuyo bunun kibar yolu var biraz abarttığını düşünüyorum de olsun bitsin. bazıları var sanki bu motorun satışına engel olmak için elinden geleni yapıyo acaba bunlar birer bayi sahibi ve zs müşterilerini yanıltmaya yıldırmayamı çalışıyo diye düşünüyorum. her neyse. bu nasihatlerden sonra...
Arkadaşlar 2 gündür ilk vitesli motor tecrubelerimi yaşadım. dün ilk başlangıcı yaptım bir ramzey 150 ile

çok hoşuma gitti bu iş ya 3.vitese kadar çıktım 3.ün sonunda çalıştığım saha bitiyodu diye 4.e alamadım

ama hakkaten çok zevkliymiş vites değiştiremem el ayak koordinasyonunu sağlayamam diye korkuyodum ama çok çabuk alıştım bu gün slalom mudur nedir ondan bilenem yaptım. anlaşılan o ki ben bu motor işini çabuk kavrıycam. ee zealsunımla aldıktan sonra ehliyeti bi ege tutu yapmayı düşünüyorum. herşey cesaret işidir ve cesaretim şimdilik var şu iki günden sonrada olmaya devam edicek. bakalım bide trafikte yapmak lazım şu işi onuda kısmet alınca artık. bu arada melbur kardeş bu ramzeyin vitesleri sabit aşşağıya doru büyüyo yukarıya doğru küçülüyo bizim zeal sunda vites olayı nasıl? bi açıklasan ya dostum bilgi sahibi olalım 25ine ne kaldı ki dimi?
acaba diyorum içeren köyden kartala tek başıma getirebilirmiyim motoru??

) aklımdan geçmiyo değil ama bu da aptaal cesareti olur tabi ve elbette bi abimizi alıcaz onla motorumuza binip dönücez

nesa çok uzun oldu yazıyı sonuna kadar okuduğunuz için teşekkürler değerli vaktinizi belkide sizi ilgilendirmeyen konularla çaldıysamda özürdilerim. görüşmek üzere zs 200 dostları...