bebek makyaj yapmış......
çok güzel makyaj ama photo shopu iyi biliyomuş makyajı yapan gerçekten güzel olmuş gelde buna 200lük de...mountaineerable' Alıntı:bebek makyaj yapmış......
ulasturhan' Alıntı:çok güzel makyaj ama photo shopu iyi biliyomuş makyajı yapan gerçekten güzel olmuş gelde buna 200lük de...
bu arada melbur da büyük kaza atlatmış onada büyük geçmiş olsun... tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah...
VampiReCRoW' Alıntı:hacker kardesim
taşıt kredisi yada motorsiklet kredisi altında bu motoru almak bence hata neden dersen bankalar kasko değerinin maximum %70 ini ödüyor ve kaskosunu krediyi aldığın bankaya yaptırman şartı var
ONERI : vakıfbank şu anda 1,5 aylık faizle 52.yıl kredisi adı altında ferdi kredi veriyor tavsiyem odur ki bul bir kefil gir 4000 lira kredi al nokta
hacker kardesim
taşıt kredisi yada motorsiklet kredisi altında bu motoru almak bence hata neden dersen bankalar kasko değerinin maximum %70 ini ödüyor ve kaskosunu krediyi aldığın bankaya yaptırman şartı var ayrıca çin motorlarına vermiyorlar genelde
ONERI : vakıfbank şu anda 1,35 aylık faizle 52.yıl kredisi adı altında ferdi kredi veriyor tavsiyem odur ki bul bir kefil gir 4000 lira kredi al nokta![]()
dostum senin ybr 17 hp heralde, plakana bile kazimissin bunu:cherry:seruven17' Alıntı:Motor 14 hp dir ve çift silindirlisi yoktur!!!
Fuar da zelsunun altından girdim üstünden çıktım,ekstra bir silindir daha göremedim!!!Bilginize....