Ben de bu motoru fuar da inceleyenlerdenim...
İlk önce motorun görünüşü ile ilgili bir kaç şey yazacağım....
Açıkcası genel olarak beni hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim...Ben de bu motoru düşünenlerdendim ama artık almayı kesinlik ile düşünmüyorum....!!!!Ne işçiliği ne de kaportası bana kaliteli bir izlenim vermedi!!!Oraya getirdikleri bin küsür km deki motorun şöyle eksozuna doğru bakarsanız paslandığını motorun aksamında da bir kaç yerin aynı kaderi paylaştığını rahatlıkla görebilirdiniz!!! BU malzeme kalitesinin ne kadar adi olduğunu bize ispatlar!!!!Bir de gaz koluna bir dokunayım dedim o da ne çevirdiğim gaz kolunu bıraktığımda geri gelmiyor!!!!Frene baıyorum taş gibi,debreyaj da ondan farksız!!! Hadi bunlar ayarlanır diyenlere ben de neden ayarlamadılar diyorum!!!FUara motor getiriyorsunuz ve motorun içler acısı bir durumu var, bir de şirket sahibi olacaklar!!!
Bir de başka bir açıdan yaklaşmak istiyorum olaya!!!!
Oradaki yetkili arkadaşlar la görüştük bir iki bir şey soralım dedik işte sorular ve cevaplar.....
Bu motor kaç yapar???
Valla arkadaş bu motorla basmış yolda 140 görmüş daha da gidecekmiş yol müsait değilmiş!!!!
Diğer bir yetkiliğe aynı soruyu sorduk(ayrı yerlerdeydiler...)
Bu motor kaç yapar???
Arkadaş basmış 130 görmüş,yol bitmiş ama daha da gidecek gibiymiş!!!
Yani bunlar bu motoru getiren adamlar daha motorun kaç yaptığını net bilmiyorlar,bilmedikleri bir şey daha var tabiki!!!!
Yine sorduk,bu motor kaç hp???
18 hp dediler...
Peki dedik 14.2 yazıyor
O kw dediler...
Bİz dedik bunu araştırdık ve motorun çin deki sitesine girdik 10.7 kw yazıyor bu da 14 hp yapar dedik....
Bilmiyorum katalog da öyle yazıyor dedi!!!
Aranız da hala gücü hakkında böyle yanlış bilgilere sahip olan varsa şu topiği bir incelesin
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11273
Bu arada bilmek istersiniz belki motorun bayiğe satışı 2150 ytl...