daha iyi motorlara geçme vakti haliyle geliyor...
yavaş yavaş motosiklet büyütme eğilimleri başladı :cherry: topiği okuyan arkadaşlara bu motoru merak eden arkadaşlara duyurulur.. başlangıç için en ideal motosikletlerden biri .. bence en iyisi

(fiyat,görünüm,ağırlık,vitesli oluşu , çok sürat yapamamak , sürüş zevki , az sorun ,ucuz tamir masrafı , vs vs )
Evet arkadaşlar ben ilk motosiklete binmeyi zs 150-19 la öğrendim. Alırken kullanamazsın çok ağır dediler. Ben olsun kullanırım dedim. Acayip güzel, heybetliydi ve gösterişli neyse. Koruma demiri olması, motoru devirirsem ne olurları unutturdu ve bana güven verdi ama artık cc büyütmekte fayda var yavaş yavaş kısmetse 650 cc iyi gibi gözüküyor şuan. Motosikletim 10 bin km'de yavaş yavaş tecrübem artıyor (hem sürüş ve teknik bilgi olarak zincir yaglama ufak tefek işler işte).
Büyük makina olmaması, bence ilk kullanmaya başlayanlar için çok iyi zaten daha önce motor kullanmış olanlar, cc den dolayı bizim makina bakmıyorlar bile. Bazı sitelerde görüyorum çok hantal gitmez bu vs. diye yorum yapıyorlar (hiç kullanmadan ön yargılı olarak) bide bunu kullanıcılarına sorsunlar bakalım.
Motor alıcak kişiler ilk önce alacağın motordan ne bekliyorsun? neler istiyorsun ? sorusuna cevap bulsunlar sonra alsınlar. Benim beklediklerim, fazla hızlı gitmeyen (istesemde gitmesin) eger düşersem hem bana hem motora zarar vermeyecek bi yapıda olsun, fiyatı makul olsun, garantisi, servisi, yedek parçası olsun, vitesli olsun (ki ilerde değişik başka motor kullanabileyim diye) motor sürmeyi öğrenmek ve sadece gezmek yani hobi amaçlı olarak aldım bu motosikleti vede çokta memnunum aldığıma iyikide almışım ama belli bir süre sonra artık palazlanıyor insan kesmiyor sonra 150 cc... tabi ilk göz agrın o ayrı

(insan daha uzak yerlere gitmek gezmek istiyorsun arkadaşlarıyla ve altındaki motorun onların motorlarına ayak uydursun istiyorsun...) tecrübe ediniyorsun işte sonra yavaş yavaş daha iyi motorlara geçme vakti haliyle geliyor.
Kısmet bakalım...
Allah herkeze istediği motora binmeyi, keyifle sürmeyi hoşça gezmeyi nasip etsin. Amin...
Sevgiler Saygılar...