Ya pazar karşıya geçelim o zaman.Abi yol yaptıkça yapasım geliyo.Hasta geçen ayların acısını çıkaracam....
Yerimde duramaz oldum.
Biraz da murat@ la Murky ağırlasın bizi.Şu köfte olayı varmış ümraniyede ona girişelim....
Ne bileyim yapalım bişeyler işte.
Acilen yarın adana ile görüşüp alın plastik hortumları.
Kenya sende değiştirdin motoru artık yanımıza yanaşmıyorsun bravo yani...
yaw millet benim motorun sol aynasını kırmışlar bu gün kaşla göz arasında parkedip bakkala gittim 5 dk sonra bi baktım ayna ters donmuş aynacamı da kırılmış kimse de gormemiş motor düşmemişde çarpıp gitmiş bi kamyon herlade,bu aynayı polenden mı istetsem ya da sirkeciden mi alsam napsam?ulan ne angutlar var ya durduk yerde başıma iş açtılar bi de onla uğraşcam
anadoluya gecmeyı dusunuyorsunuz bu hafta galıba umarım cumartesı gelırsınızde sızlerle en azından tanısırız malum daha motorum yok ama sızın ıcın sorun olmazsa jeeple takıp edebılırım sızı hem yolda grup halınde gıderken fotoda cekerım sızı bu arada murat@ sanada gecmıs olsun aynanı kurban vermıssın saglık olsun o denyo sen ustundeykende gecebılırdı hepınıze kazasız ve belasız surusler dılerım
haftaya bekleriz bu tarafa.. bi de anadolu yakası yapalım demi..
yusuf abi eğer işlerin yoğunsa siparişi vereyim ben parçaları alıp sana gelebilirm ya da sen bilirsin.. bana herşey uyar
bu arada özlettin kendini arada sırada gecelri msn den yazardın artık göremioz da orda bile![]()