Zealsun Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
QJ SRT800s
arkadaşlar sadece başı sıkışınca yazıyo gibi oldum ama bi sorunum var.tam olarak sorunmu bilmiyorum ama motorla ilk kalkış yapınca 60km hıza çıkana kadar gidon elimin altında aşağı yukarı sallanıyo sanki, ön tekeri kontrol ettim bi yamuklukta yok anlayamadım bi türlü sizce neden yapıyo olabilir??

arkadaşlar sadece başı sıkışınca yazıyo gibi oldum ama bi sorunum var.tam olarak sorunmu bilmiyorum ama motorla ilk kalkış yapınca 60km hıza çıkana kadar gidon elimin altında aşağı yukarı sallanıyo sanki, ön tekeri kontrol ettim bi yamuklukta yok anlayamadım bi türlü sizce neden yapıyo olabilir??

gidon boşluğunu aldırırsan gider o aşagı yukarı oynama. serviste yaptırabilirsin yada ilen birinden öğrenip kendinde yapabilirsin. ben tam olarak bilmiyorum o yüzden yanlış bişey söylemek istemiyorum :)
Herkese keyifli sürüşler

İzmarit sen nerde oturuyorsun kenya senin için de geçerli bu sorum.Bu hafta içi buluşma ayarlayabiliriz o bakımdan

bizim motosikletin periyodik bakım dönemlerini özelliklede yağ değişimini kaç km de yada kaç ayda yapmak gerekiyor yazabilirmisiniz arkadaşlar ... kaç ayda diy esoruyorum çünkü belli bir zaman sonra yağ özelliğini yitiriyor.

Criminal ben Halkalıdayım Küçükçekmece oluyor ilçe olarak. İnşallah gelebilirim buluşma olursa:)

Sıkma canını dostum. Gidon boşluğu var motorunda. Herhangi bir motorcuda yaptırabilirsin. Hatta yapılırken yanında olup nasıl tamir edildiğini öğrenirsen ilerde kendinde yaparsın. Çünkü arada bir oluşur o boşluk. :cat:

Criminal yağmur yağıyor.. Buz pateni pistinde buluşsanız daha sağlıklı olur düşüncesindeyim!

Arkadaşlar, birde aklımda gidon uzatma olayı var. Sizce nasıl olur? Açı sabit kalacak, sadece üst kısmı uzatacağım. Hem güzel bir şekil yakalarım, hemde daha rahat bir sürüş sağlarım diye düşünüyorum. (boy 1.91)

Son düzenleme:
Oldu canım motordan düşmedik buz pistinde kırarız bu sefer kıçımızı :)
Bugün değil zaten dur bakalım cumaya kadar belli olur.
Gidon için de yükseltme aparatı oluyo.Bazı mondial servislerinde sattıklarını görmüştüm.Gidonun bağlantı kelepçesi var ya aynısının yükseklerinden satılıyo piyasada

Son düzenleme:
bizim motosikletin periyodik bakım dönemlerini özelliklede yağ değişimini kaç km de yada kaç ayda yapmak gerekiyor yazabilirmisiniz arkadaşlar ... kaç ayda diy esoruyorum çünkü belli bir zaman sonra yağ özelliğini yitiriyor.

Dostum el kitapçığında ilk 1000km de ve ardından her 2000km de değiştirilmesi yazmakta ,gerçi biz ilk değişime -500 te yaptım-2500 ve katlarında yapacağız da yağın özelliğini yitirmesi ayrı bir konu ki hem gerektiğinden önce yağ değiştirme tam tersine avantaj

Criminal ben Halkalıdayım Küçükçekmece oluyor ilçe olarak. İnşallah gelebilirim buluşma olursa:)

zaten sen bize göre buluşma yerinde gibisin:queen:hatta kararlaştırıp geçerken seni de alalım.

Criminal yağmur yağıyor.. Buz pateni pistinde buluşsanız daha sağlıklı olur düşüncesindeyim!

Kardeşim yağmur engeç çarşamba günü bitecek zaten nasıl yağabildiği bile meçhul ve cuma öngörülen 35 derece perşembe yada cuma için şimdiden uygunsa buluşalım:wiinkk:

Arkadaşlar, birde aklımda gidon uzatma olayı var. Sizce nasıl olur? Açı sabit kalacak, sadece üst kısmı uzatacağım. Hem güzel bir şekil yakalarım, hemde daha rahat bir sürüş sağlarım diye düşünüyorum. (boy 1.91)

1.91 e göre nasıl bilmiyorum ancak 1.76 olarak bana uygun ki açısını kendime göre ayarladım,gidonu tutan 4 alyeni gevşetiğinizde deneyerek istediğiniz açıyı bulabilirsiniz ayrıca gidon boyunun değişmesi üzerindeki fren .debriyaj gibi bağlantıların yeniden ayarını gerektirir

eski usta -binici bir arkadaşımda tam tersi elciklerin olduğu yerden biraz kısaltılmasının hakimiyet konusunda daha iyi olacağını söyler:cat:

cdd

arkadaşlar hepinize saygılar. topici sayfalar atlayarak sonuna kadar okudum, bu motoruda yeni alan bi arkadaşım var. motor güzel:cat: heybetli şöle harbiden bak bak bitmiyo, ama güçsüz 150cc:farao: ben bu motoru alacağıma 150 ytl daha ekler 250cc MCT alırım. zevk meselesi yanlış olmasın ben böle yapardım. mesela kanuni caracal bu kadar yakışıklı motor değil ama güçlü. sorunda çıkarmıyor. (ufak tefek). 200cc olaydı bu motor düşünmeden alırdım. ama 150 cc şimdi mct caracal ve bu cıhaz arasında kaldım para sorun değil de, mct güçlü sorunlu, caracal normal sorunsuz, zealsun güçsüz, çok güzel:cherry: ne yapsam bilemedim, siz zealsun tavsiye edersiniz ama ben 2 hafta içerisinde birine karar vereceğim o zxaman yazarım, kazasın belasın km ler dilerim... uşaktan doğan...:bounce:

Motosikleti
QJ SRT800s
criminal dostum ben kocamustafapaşa da oturuyorum buluşma işine herzaman sıcak bakarım ama hafta sonu olursa malum hafta içi çalışıyorum:( gidon boşluğunu aldırıcam bu hafta sonu tavsiyeleriniz için hepinize teşekkürler eylül'e giriyoruz artık yağmurlar tam başlamadan bi toplanalım

yusuf abi,
şu motoru getir yau geçmio artık böyle :salut::salut: ühühühü
daha öğrenipte mt buluşmasına gitcem :salut::salut:
neyse şansımıza bugünde yağmur yağdı bakalım yarın yağcak mı:)
heyecanlanıyom iyice :p
herkese iyi sürüşler, kim olduğum imzamda yazıyor :)

arkadaşlar hepinize saygılar. topici sayfalar atlayarak sonuna kadar okudum, bu motoruda yeni alan bi arkadaşım var. motor güzel:cat: heybetli şöle harbiden bak bak bitmiyo, ama güçsüz 150cc:farao: ben bu motoru alacağıma 150 ytl daha ekler 250cc MCT alırım. zevk meselesi yanlış olmasın ben böle yapardım. mesela kanuni caracal bu kadar yakışıklı motor değil ama güçlü. sorunda çıkarmıyor. (ufak tefek). 200cc olaydı bu motor düşünmeden alırdım. ama 150 cc şimdi mct caracal ve bu cıhaz arasında kaldım para sorun değil de, mct güçlü sorunlu, caracal normal sorunsuz, zealsun güçsüz, çok güzel:cherry: ne yapsam bilemedim, siz zealsun tavsiye edersiniz ama ben 2 hafta içerisinde birine karar vereceğim o zxaman yazarım, kazasın belasın km ler dilerim... uşaktan doğan...:bounce:
Arkadaşım,MCT güzel motor tabi bişey demiyorum.Ama sorun çıkaran bi arkadaş.Konu başlığı var orada görebilirsin.O kadar hadiseyi yaşayıp,para akıttıktan sonra ha 150 olmuş ha 250...Hem zaten Zealsun biçok 250 lik motora yaklaşan bi performans sunuyo.Caracal desen daha ne olduğu belli değil.Kanuni seyhan gibi bir süre üretilip üretimden kaldırılacak gibi duruyor.

iyi akşamlar arkadaşlar,,
bugün itibariyle zealsun uma kavuştum ilk turlarımı attım.
yusuf abime çok teşekkür ederim motosikletini bana sattığından dolayı ve yardımları için. ikimiz içinde hayırlı olsun. ayrıca emeği geçen tüm arkadaşlara özellikle murat diksöz abime de teşekkür ederim.. gerçekten çok güzel, zevkli sürüşü var.. artıkın buluşmalarınızda bende aranızda olmaktan gurur duyucam.. sevgiler saygılar..
:)

Son düzenleme:
yusuf abime çok teşekkür ederim motosikletini bana sattığından dolayı ve yardımları için. ikimiz içinde hayırlı olsun. ayrıca emeği geçen tüm arkadaşlara özellikle murat diksöz abime de teşekkür ederim.. gerçekten çok güzel, zevkli sürüşü var.. artıkın buluşmalarınızda bende aranızda olmaktan gurur duyucam.. sevgiler saygılar..

Burak bir kez daha hoşgeldin:rendeer:,en iyi günlerde kullanman dileklerimle de ;de diyorum da çünkü henüz daha yusuf'la karşılaşamadan motoru sattı,aramıza bir Zs kattık ama diğerini eksiltmiş gibi olduk ,en iyi yanı ise bildiğimiz bir dostun motoru diğer arkadaşımıza geçti:cat:.

Eh artık beraberiz ,yarın ,öbürgün,haftasonu hazırım gelen olmasada Namican 'a gidiyorum duyurulur

Burak bir kez daha hoşgeldin:rendeer:,en iyi günlerde kullanman dileklerimle de ;de diyorum da çünkü henüz daha yusuf'la karşılaşamadan motoru sattı,aramıza bir Zs kattık ama diğerini eksiltmiş gibi olduk ,en iyi yanı ise bildiğimiz bir dostun motoru diğer arkadaşımıza geçti:cat:.

Eh artık beraberiz ,yarın ,öbürgün,haftasonu hazırım gelen olmasada Namican 'a gidiyorum duyurulur

hoşbulduk abicim, çok teşekkür ederim yusuf abiyle irtibata geçmeme vesile oldun. bugün baya sürdüm ufaktan trafiğede çıktım. polis hariç pek korkum kalmadı açıkcası :cherry:
biraz daha alıştıktan sonra heryere gelmeye hazırım namican arkadaşada gelmek isterdim ama tırsarım şimdi :pale::pr:

Motosikleti
QJ SRT800s
MurKy kardeş hayırlı olsun aramıza hoşgeldin
murat abicim ben yarın resmi tatil dolayısıyla boştayım geleyim istersen bak haberin olsun yollarda biraz acemiyim ama:)

heytt abicim hayırlı olsunn. kazasız belasız bağırttıra bağırttıra kullanman dileğiyle :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar