ydanis kardeş saramaları da halletti mi o dediğin temizleyici.Benim egzostu kestirdiğimde bi kısmı kaynak etkisi ile yandı oraya da iyi gelir umarım.O stckerlara gelince aldığımda mart ayı falandı belki artık satmıyorlardır.Ama beylikdüzü bauhausta görürsem sana söylerim gerkirse alıp sana kargo falan ederiz dostum
Son olarak Siz dostlarımdan özel bi ricam olacak lütfen dikkate alınız;
Adana ile olan bağlantımız gereği sorduğunuz parça fiyatlarını bundan böyle [email protected] adresinden mail yolu ile almanızı rica ediyorum.Buradan bunun paylaşılmaması gerek.Sebebini soracak olan arkadaşlar bana özel mesaj atarak öğrenebilirler.Hafta içi 09:00 /18:00 arası arkadaşlar size cevap vereceklerdir.En geç ertesi sabah bilgi alırsınız.Lütfen bu ricama sirayet ediniz.
Sevgiler
merhabalar,
ydanıs ve guguk özelden msj gönderdim size anlayışınız için tekrar teşekkür ederim.
internet sayfası resimleri konusunda haklısın ama çinden ve internetten bulabildiğim resimlerdi onlar ama dediğiniz gibi bi kaç resim ekleyebilrim.teşekkürler önerin için..
sevgiler
Oh ilk mesajımı buraya atmak kısmetmişarkadaşlar bende 0 olmasa bile en azından ikinci el bir Zealsun 150-19 istiyorum...Çok özeniyorum vallahi size motorunuzun değerini bilin.
Merhaba arkadaşlar...öncelikle hepinize forumda motorsiklet ile ilgili bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür etmek istiyorum...yaklaşık 1 ay önce kadar bu modeli gördüm ve çok hoşuma gitti...sizinde yazdıklarınızı okuduğum zaman fikirlerim iyice olumlu yöne gitti...inşallah kısa zamanda bende bir Zealsun Zs 150-19 Cruiser sahibi olacağım...
Birde öğrenmek istediğim birşey var polen motor yetkilisinden...İstanbul- İçerenköy' de Çelik Motor bayii zealsun un bu modelini satmakta ve 3,600 Ytl fiyat vermektedir...Bilgilerinize..