evet arkadaşlar bugünden itibaren bende 150-19 sahibiyim:queen: ama hala stop ettiriyorum çalıştırırken.
Dostum öncelikle hoşgeldin ,
Bir pazar günü sahilden Sarıyere doğru öğleden sonra gitmeye kalkışırsan inan bana debriyaj ustası olursun

bende ilk heves şöyle boğaza uzanayım dediğimde herhalde abartısız her saniye başı dur kalk sonrası ki 1000-1500 kez olmuştur dönüşte yağ gibi kullanıyordum ...
Arkadaşlar geçen sene motoru aldığımda o borulardan yağ damlıyordu özellikle kullandığımda motorun ısınmasıyla artıyordu,bağlantı yerlerinden hafif sıkılayınca azaldı ancak devam etti ,zaman geçti şimdilik hiçbir olumsuzluk yok servis yeni olduğundan öyle yapar demişti,taner_k uyarını dikkate alıp şimdiden önlem almalı sağol...
arkadaşlar şu kontrol işlerini ki ben bile aksatıyorum yapalım ucuza gelen bir Çin lokma takımı ile tüm bağlantıları ara ara yoklasak kanımca kötü süprizlerle olmayacak yerlerde karşılaşmayız ,düşme aşamasından önce sıkacağımız vida sorunsuzca işlevini görür ya hemde o ara temizlik ,parlatma derken keyiflide oluyor.
Evdeki hesabın çarşıya uymaması sonucu geçtiğimiz hafta bir ev kazası sonucu eve bağlı kaldım ;önerim hala geçerli bu haftasonu ZS 150-19 sahipleri olarak buluşup bilgi paylaşımı ve sürüş yapalım haftasonunu şimdiden ayırın sözüm yeni katılan arkadaşlarada tabii,haberlerinizi bekliyorum