- Motosikleti
- Yamaha Fazer 800 ABS 2011
criminal kardeşime Allahtan acil şifalar diliyorum inşallah bu son ameliyatıyla sağlığınja kavuşur..
hız konusuna gelince uzun yolda yatarak ibreyi sona dayadım. ama biraz komik oluyo tabi böööle kafayı km. saatine yapıştırıp gitmek.normal olarak 100 km. zorluyor benim motor
arkadaşlar çanta yaptırmak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirm uygun fiyata çanta yapan bi amcamız var imalatçı haberiniz olaa
ya bi de bende motorumu satsammı diyorum biraz zor geliyo ama 250 cc lik düşünüyorum
muhahahha şu meşhur çantanı görmek isterdim ama ben burdaki resimlerde bi tek criminalin attıklarını görebiliyrum...
Çantanın resimleri ikinci sayfada olabilir.
Resimleri ekledim.
Uzun zamandır girmedin heralde foruma.
Neyse resimler ekli.
Yinede göremezsen özelden mj at mail yolu ile yollarım..
muhahha306 tepkin yersiz sadece takılmıştım..:wiinkk: 140 ı görebilirsin ve göstergenin sağlam olduğundanda emin olabilirsin.sen kendini bildikten sonra bizi boşver..bende de gugukun mantığı var. 250 cc motor 120 -130 yapabilirken bu motor 140 zor yapar..ama sen yapıyor diyosan öledir .. problem yok..
250 cc motoru açamazsanız 100 ü zor görür.
150 cc motoru açarsanız 140 rahat görür.
Emme ve eksoz sübapları diye sübapları vardır.
İkisini de kısarsanız motor hem yakmaz hem gitmez.
İkisini de açarsanız motor hem yakar hem kaçar(140km/h)
Televizyonda görmediniz herhalde gerçi hiç onayladığım bir şey değil ama yapan yapıyor.
50 cc ve 70 cc 2 zamanlı motor ile(pejo) bazı kendine çok fazla güvenen bazı arkadaşlar motorun üzerine yatmak sureti ile otobanda 140 150 km ile gidiyorlardı.
Buna göre oranlarsak sizin düz mantığınız ile 250cc / 70 cc = 3,57 .
70 lik motor 140 yapıyor ise basit bir orantı ile;
3,57 katı = 499,8 km yapar demek oluyor...
Bu orantıyı 50 cc ye göre yaparsak sonuç 750 km olur!!!!!!!!!!!!
Bu işler teknik meseleler bir yerde.
Şöyleki eskiden motor üreten firmalar 2000 cc lerde 50 beygiri zor görüyorlardı.
Şu anda 1400 cc ile 140 beygir i görüyorlar.
Teknoloji+bilim+teknik+zeka
Yani bu hız olayına girmeyelim artık.
Herkes kendince denemesini yapsın.
Varsa problem çözülür elbette.
Ki asla ve asla 90 km /h geçmeyi kimseye tavsiye etmiyorum.
Sevdiklerimizi sevenlerimizi üzmeye kimsenin hakkı yoktur.
Lütfen trafik kurallarına uyalım.
Uymayanları uyaralım.
Mutlaka ama mutlaka kas k larımızı takmadan motora binmeyelim.
Son düzenleme: