Buyrun resim hazır
Şeffaf branda projesini iptal ettim,onun yerine kuryecilerin kullandığı bacak kapatan brandalardan aldım sirkeciden 25ytl'ye.
Ayrıca motor koruma demirinin önüne de halıfleksten set çektim (sadece radyatörün ortası açık) böylece brandanın kapatamadığı ayaklarıma da rüzgar ve çamur gelmemiş oluyor :cat:
Önemli Not:Aldığım branda standarttır.Depomuz büyük ve damla depo olduğu için kasık kısımları açıkta kalmaktadır ve bu kısımdan hava girmektedir.İptal ettiğim şeffaf brandanın bir kısmını kasık kısmına yerleştirmek için kullandım

bizim motora göre özel bir branda yok tek tipte üretiliyormuş.
Yağ radyatörünün bir kısmını kapatarak uzun yolda yakıt sarfiyatını azaltabilirsiniz.Tamamen kapatmayın yoksa sıkışık trafikte motorunuz şişer
Gece yolculuğu yapan arkadaşlara ufak bir tavsiyem olacak:
kaskıma ve motorun çantasının altına özel reflektörlü bantlardan yapıştırdım,geceleyin gerçekten de güzel parlıyor ve dikkat çekiyor.Carrefour'dan 2,70 ytl ye aldım.
Turuncu ve Beyaz olmak üzere 2 tane bant çıkıyor içinden,her biri 1,2mt :cat: ister motorunuza isterseniz kıyafetlerinize yapıştırın.
Ha bu arada halıfleks yaptığımı söylemiştim onun da resmi burda
Roma tarzı at arabalarına benzedi sanki :mrgreen: ayaklarım üşümüyor valla bana yeter