stormlord topcase çok şık durmuş güle güle kullan
kaç paraya mal oldu bize anlatırsan seviniriz
criminal kardeş büyük geçmiş olsun Allah şifa versin. h4 lamba olayını ben sormuştum. sağlığına kavuş ondan sonra gönderirsen çok seviniriz
arkadaşlar paslı vidalar wd 40 sıktıktan sonra mutlaka kontrol edin hemen gevşiyolar. ayaklık altına sıktım ayaklık gevşemiş
üşümeden kazasız keyifli sürüşler
selametle.....
selamlar,
CRIMINAL kardeş geçmiş olsun acil şifalar diliyorum tez zamanda yollarda görelim seni

çantayı sirkeciden almıştım 55 ytl ye,arka sırt desteği açılı durduğu için ilk başta oturmadı bende gevşettim sissy bar'ı dik konuma getirdim,artçıyı da etkilemiyor gayet güzel oldu

almam daki en büyük sebep kullanılabilirlik oldu.Yanlara takılan çantalardan alsaydım içine doğru dürüst birşey koyamıyorum,kilitleri yok kesip çalınma riski var,su geçirme gibi kötü bir özelliği var.gerektiğinde içine lazer yazıcı,sarf malzemelerini vs. leri dolduruyorum ne su geçiriyor,ne de dengeyi bozuyor

ayrıca çantayı söküp bavul gibi de kullanabiliyorsunuz.
Ayaklıklara bende senin gibi wd40 sıktım şimdi de yüksek devirlerde maalesef titreşimden dolayı gevşiyor cıvatalar

goril gibi sıkmama rağmen nasıl oluyorsa gevşiyor :mrgreen:
Canerrr kardeşim kimsenin yalan borcu yok ki dediysen gitmişsindir

Bende gitmiştim ama hız göstergesinin doğruluğundan emin değilim eğer doğruysa imkansız değil yani

Bu arada ben 5. vitese geçirince güçten düşüyo alet nedenini anlayamadım 4.te çok rahat 10bin devire cıkarken 5 te 8500 den sonra tıkanıyo fikri olan var mı acep

Yarın okula motorla gitcem ne zamandır gitmiodum ii olcak benim için... herkese keifli sürüşler
motorun kaç km de şuan? 5000 üstü ise hava filtresinin gözenekleri tıkanmış olabilir,özellikle aniden gaza yüklenmelerde tepkisiz kalıyorsa ya da tam gaz verdiğinde tekleme ya da tırtırtırtır tarzı patlama yapamıyorsa ve rolantide iken aniden tam gaz yaptığında stop ediyorsa hava filtren biraz tıkanmış oalbilir.
kompresörle hava tutabilirsin sakın benim gibi gazyağında yıkayıp sonra da motor yağına batırma :mrgreen: 2 gündür kurumasını bekliyorum kurumadı meret :mrgreen: motor 20km nin üstüne çıkamıyor benzinin yarısını dışarı atıyor ( :
bende filtreyi söküp yerine kalın döşeme süngeri koymak zorunda kaldım :cat:
hızlanması ve emiş sesi süper oldu ama sadece geçici bir yöntem olduğu için tavsiye etmiyorum,orjinal filtrenin yerini tutmaz,ayrıca eskisine göre daha çok hava çektiği için yakıt sarfiyatı artacaktır. :cat: