geçmiş olsun
Wild Wolf çok geçmiş olsun umarım birşey yoktur dizlerinde, biliyorsun en tehlikeli yerlerden biri...
Kazasız günler, arkadaşlar
Bu arada belirtmeden edemeyeceğim arkadaşlar bilmiyorum benden fazla işkence eden oldu mu motora?
1- Günlerce yağmurda bıraktım
2- Soğuk zamanlarda bile 80-90 la gittim hatta 100
(motor öyle bi açıldı ki çok zorlanmıyor artık, tabi zincir sürekli gevşemeye başladı sağlam bi zincir ve arkadaki vidaları değiştirmek lazım sanırım onlar gevşiyor olabilir)
3- Cross yaptım, evet yanlış duymadınız full balçık olan bir yerde sürdüm kıvıra kıvıra

4- İnanılmaz yağmurlu havada sürdüm. Siz siz olun bacaklarınızı koruyacak birşey bulun yoksa su dolu ayakkabılar ve dizelere kadar sırılsıklam pantolonla gezersiniz.(şu kuryelerin kullandığı suyu engelleyici plastikler nerede var acaba ve kaç paradır merak ediyorum bilen varsa rica ediyorum söylesin)
5- Bütün bunları yaparken hep kendi kendime şunu tekrarladım " ben psikopatım ben psikopatım

!!

"
VE BUNLARIN SONUNDA HİÇBİR PROBLEM YAŞAMADIM. EN SON MOTORU STORMLOARD A GÖTÜRÜRKEN ÇOK SOĞUK VE ÇOK YAĞIŞLI HAVADA SİNYALLERİMDEN KESİK KESİK SES GELMEYE BAŞLADI AMA O DA DAHA ÖNCE SOL TARAFTA KISA DEVRE YAPINCA BANTLADIĞIM KABLO İLE ALAKALI SANIRIM.
unutmadan birkere de yerde yağ yada mazot bilmiyorım kaygan birşey vardı yine motor kıvırmaya başladı yavaşça bacaklarımı açtım ve sürte sürte dengemi sağladım kenara çektim ve tirtir titriyordum.. Okadar kaza atlattım ama bukadar korkmamıştım. Neyse kazasız sürüşler arkadaşlar.. Kar yağacak diye arkadaşım Stormlord a emanet ettim motoru artık iki motoru var

ama havalar yine ısınacakmış bilmiyorum yanii...:bounce:
Kazasız zevkli sürüşler arkadaşlar.....