Arkadaşlar Akü sorunu için size bi örnek vereceğim Ben motoru aldığımda üzerindeki akü ölü çıktı..Ne komik dimi 0 motor alıyorsun aküsü ölü çıkıyor.Orada montaj esnasında baskı yapıp yeni akü taktırdım.Ama o da çok dandik çıktı yapacak bişey yok yani.
Şu rolanti ayarına gelince benimki de bazen kafayı yiyor.Açıyorum 2000 de deli gibi bağırıyo.Kısıyorum 1500 de sıcakken bazen küt diye devir 1000'e düşüyor o zaman da stop ediyor.1110 deviri yazın uygulayın arkadaşlar.Kışın 1500 e çıkarın yoksa yolda stop ediyor motor.Karbüratör çok hassas.Sibop ayarı yaptırmak farz oldu valla.
Bu arada şu benim sis farlarının neonlu falan resimlerini ekliyorum.Soran arkadaş bakabilir.
BU PARKLAR YANARKEN Kİ HALİ
BU KISALAR YANARKEN Kİ HALİ
BU DA UZUNLAR YANARKEN Kİ HALİ
Selamlar,
öncelikle herkesin ramazan bayramı mübarek olsun :rendeer:
criminal arkadaşım bildiğin üzere rolanti ayarı motor sıcakken ayarlanır(tamamen ısındığında yani),devrin yükselmesinin birkaç sebebi olabilir bunlar;
gaz telinin çok gerdirilmesi(direksiyonu çevirince devir yükseldiğini bilirim

)
rolantiyi motor soğukken ilk çalıştırmada stop etmeyecek şekilde ayarlamandan ötürü ısınınca aşırı yükselmesi.
motorunun soğukken stop etmesinin nedeni kurum bağlamış buji olabilir,motorun soğukken bujini sök ve bak bence,eğer elektrotların orası siyah ve yağlı ise sabahları çok jikle kullanıyorsun ya da karbüratör zengin karışım çalıştığı için yakıt tam yanmıyor ve buji üstünde kurum kalıyor demektir,buji üstünde kurum kalınca düşük devirlerde elektrik atlaması zorlaşıyor dolayısı ile rolantide çalışırken küt diye stop edebiliyor

sizdeki sorunların aynısı bende de vardı,motorla yola çıktıktan sonra iyice ısınınca kenara çekip rolanti ayarı yaptım (1000-1500 arası yapın 1300-1350 arası iyidir),sıcakken sorun olmuyordu,soğukken gazdan çekince stop ediyordu,(motor 700km deydi o zamanlar) motor soğukken bujiyi söküp baktım demin anlattığım gibi bir kurum bağlama gördüm,champion marka buji aldım (şuan 2200km deyim) geçen gün bujiyi söküp baktım : pırıl pırıl bir buji

motorunuzu ilk çalıştırmada biraz eliniz gazda tutarak çalıştırın,yoksa rolanti devrini çok yüksek tutmanız gerekiyor,motor soğukken 1500 ayarladığınız devir ısınınca 2000 lere çıkıyor

zaten kullanma kılavuzunda da eliniz gazda çalıştırın yazıyor

Karbüratörün hassas değil aslında eğer benzin filtresi yoksa karbüratörüne pislikte girmiş olabilir,rolanti memesi tıkanır genelde eli gazdan çekince stop eder ( : sana tavsiye benzin deposuna karbüratör temizleyici sıvılardan (oktan artırıcı olarakta geçer) koyman.
Bu arada hava filtresini de basınçlı hava ile temizlemeni tavsiye ederim çok kirli ise zengin karışımdan ötürü bujin kurum bağlamış olabilir.
Rolanti devirini ayarlamak için kullandığımız vida sökülebiliyor söktüm baktım ucunda birşey yok

Bu yaşadığın stop etme olayının sübap ayarları ile alakası yok,motorunda şakırtı cızırdama yoksa yaptırma sakın.(5000km de yaptırın diyor bazı ustalar kimisi de ilk 1000km de ) illa yaptırmak istersen sana subap aralıklarını yazıyorum.
EMME :0.14mm
EGZOST :0.14mm
Sisler de pek şekil olmuş he

Teşhisi doğru koymak lazım,boşu boşuna sübap ayarı için para bayılma

saygılar.