Muhahha,, kardeşim benim ön camı da takarken mahvettiler çizildi,,kırıldı ben de başlarına çaldım, çelik motor veya jinlun camları da uyumlu gibi hepsi benziyor birbirine, bir bak istersen, ya da Adana dan polen den iste parasıyla değil mi..? bana verirken de hediye edelim bari demişlerdi gönülsüz olunca başına iş geldi tabi,, orda bizim motorlardan cam takılı şekilde olanlar var , söküp gönderirler,, paraya bayılıyorlar
BU ARADA,,, bilgisayarın ana kartı gelmiş,POLEN E gidip teslim alındı 1 AY sonunda:farao: , ama kart pc yi açmadı tekrar POLEN E gittik ve , hay allah denenmiş , kontrol edilmiş olmalıydı nasıl olur tuh falan dediler,, eeeeeeeee sonuç dedim, biz bunu tekrar istanbula yollayacağız birdaha baksınlar yine 1 ay sürebilir dediler pişkin pişkin,,,yuh yani... şimdi siz bu durumda enayi yerine konduğunuzu hissedip sinirlenerek anakartınızın ana....... ::eviiil:: diye diye söylenmezmisiniz dostlarr:
Muhahha,, kardeşim benim ön camı da takarken mahvettiler çizildi,,kırıldı ben de başlarına çaldım, çelik motor veya jinlun camları da uyumlu gibi hepsi benziyor birbirine, bir bak istersen, ya da Adana dan polen den iste parasıyla değil mi..? bana verirken de hediye edelim bari demişlerdi gönülsüz olunca başına iş geldi tabi,, orda bizim motorlardan cam takılı şekilde olanlar var , söküp gönderirler,, paraya bayılıyorlar
BU ARADA,,, bilgisayarın ana kartı gelmiş,POLEN E gidip teslim alındı 1 AY sonunda:farao: , ama kart pc yi açmadı tekrar POLEN E gittik ve , hay allah denenmiş , kontrol edilmiş olmalıydı nasıl olur tuh falan dediler,, eeeeeeeee sonuç dedim, biz bunu tekrar istanbula yollayacağız birdaha baksınlar yine 1 ay sürebilir dediler pişkin pişkin,,,yuh yani... şimdi siz bu durumda enayi yerine konduğunuzu hissedip sinirlenerek anakartınızın ana....... ::eviiil:: diye diye söylenmezmisiniz dostlarr:
doğum günün kutlu olsunmarwel... hayırlı olsun , kazasız kullan inşallah kardeşim , hoşgeldin aramıza:rendeer: Wild Wolf .. ağzına sağlık , aynen öyleler valla, daha neler söylenir de buraya yazamayız.......::eviiil::Haftaya büyük ihtimalle ADANA ya geleceğim bayramda, yağmur ,,, sel olmazsa tabi,,, MSN de yarından itibaren akşamları açık olacak emanet bir pc buldum artıkr: görüşürüz............Stormlord... kısa sürede çözeceklermiş bu sefer , emanet bir kasa verdiler şimdilik, biraz çıkışınca::ranntign , biraz daha bekleyeceğim bakalım saol dostum .....BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM ARKADAŞLAR, AKŞAM PASTAMDAKİ MUMLARI ÜFLERKEN HEPİNİZ İÇİN SAĞLIK , HUZUR, MUTLULUK DİLİYECEĞİM,,,, SAYGILARIMLA CANLARIM....:joker:
ilk bakımda yapılması gerekenler serhan sormuştu
bütün civataların kontrolu
buji deişimi (ngk)
fren ayarları (yapılırken fren muşuru kontrolu)
subap ayarı
yağ deişimi
karburatör ayarı ve rolanti ayarı
zincir ayarı ve yağlama
yağ filitresi temizleme
hava filitresi kontrolu
boru aksamları kontrolu
ses varsa kontrolu
bunların dışında
100-200 kmde bir mutlaka gevsek olan yer varmı diye kontrol edin
ön diske gözle kontol edin çatlak yamukluk varmı diye
400 kmde bir
zincir bakımınızı yapın spreyler var
arka fren ayarınızı yapın
800 km de bir mumkunse (becerirseniz) yağınızı deiştirin
rutin bakımlarını sakın aksatmayın
ve her motora bineceğinizde gun başında
motor yağ göstergesine bakın
fren yağ göstergesine bakın
çok kişi bunu bile yapmıyor
unutmayın ki çevremdeki 10 kişden 6 sı bu şeytan işi diyor
çoook dikkat edin bir anlık daikkatsizlik çok şeye mal olabilir
kazasız sürüşler dilerim
Akadaşlar bugün benim canavar yanıyordu
motorla dışarı çıkacaktım.
yanık kokusu gelmeye başladı.
her neyse bakınırken bir anda direksiyonun arkasında; kilometre ve akü göstergesine giden kabloların alev aldığını gördüm.
hemen söndürdüm ama ordaki plastik ve ön fren botusu mu kablosu mu nedir biraz hasar gördüler.
elektrik bandı ile sardım ve binmeye devam
bu arada motor 400 oldu.
yağ aldım pazar günü değiştireceğim.
acaba servise sokup ilk bakımda mı değiştirsem yağı?
yoksa pazar günü kendim değiştirsem de serviste yağına elletmesem mi?
hem bu servis ne yapıyor ilk bakımda?
yaptıranlar bir anlatabilri mi acaba?