Arkadaşlar Merhaba.Forumu yakından takip edemiyorum ama 1 aylık sürekli bir motor gezisinden sonra edindiğim tecrübeleri sizinle paylaşmak isterdim.
Ben Motoru bir ay önce aldım.Ön dişliyi 17 lik yaptırdım.Yanına çanta aldım. Birde müzik sistemi taktım.Şu an 3000 Km de kendileri. Gölcükten çıktım,izmir,kuşadası,Marmaris yaptım. Bol bol gezdim. 8 saat izmire kadar olan yolculuğumda son saatlerdeki bel sızısı dışında birşey hissetmedim.Ha Birde uyku vardı

Çok rahat bir motor Ve çok memnunum. Yıkamadan sonra çıkan ve 2 gün sonra yokolan elektrik problemi oldu. Ardından izmirde fren lambasının arka freni kullanırken yanmadığını gördüm. Aşağıdaki siyah vidadan ayar yaptım,geçti. Bir ara akü şarj etmedi. O da geçti. Bu motor kendi kendini tamir mi ediyor ne
Fakat o kadar yolda Hiç bir sorun yaşamadım.110 u da geçmedim. Farkında mısınız,geçemedim demiyorum,GEÇMEDİM diyorum.Çünkü motorun ilginç bir huyunu öğrendim dün.5. Vites de giderken 4 diye çift basarak 3 e indirmiştim vitesi.Maksadım aniden fırlamaktı.Sonra ne oldu anlamadım,debryajı bırakır bırakmaz gaz kolu alışmış olduğumun ötesinde döndü. Ve arada ince kilit gibi birşey olduğunu hissettim.Gaz kolunu zorlayınca dönüyor ve hiç ummadığım şekilde performans artıyordu. Bu taktiği bugün iki kişi ile dik bir yokuşta denedim. Ve 60-70 arası ve çarkımında 17 lik olmasına rağmen,hiç zorlanmadan çıktım yokuşu. Öyleki bu motor şu haliyle çok rahat 130 yapar.
Motor performansı düşük zanneden arkadaşlar üzülmesin.Malesef rodaja hiç uymadım ama motorum 2500 den sonra acayip açıldı.;Kısmetse pazara Antalyaya yola çıkıyorum.Gölcüğe tekrar göndüğümde 5000 olacak herhalde
Motorumu çook seviyorum.Eğer etrafta müzik çalan bi zs19 görürseniz bilinki benim.