Uzun süredir Güney'deydim yazamadım üzgünüm. Çantalar ve kasklar konusunda fikrimi belirteyim istedim:
Cruiser motorlara deri çantadan başkası malesef pek yakışmıyor bence. Ben iki yan ve bir ön sosis çantaya 90ytl verdim. Çok kaliteli değiller ama motoru oldukça kaslı gösteriyorlar. Gerçek deri olanları malesef çok pahalı. Motorun beşte biri para vermek gerekiyor. Eğer bu motordan sonra pahalı bir cruiser almayı planlıyorsanız paraya kıyın ama bu motor için çok kaliteli çantalara gerek yok bence. Bu arada bugün alışveriş yapmaya bir süpermarkete gittim, dünyanın alışverişini yaptım ve gördüm ki bu yan çantalar sihirli!! torbalar dolusu şeyi aldılar..
Kask olarak da
BU KASKI öneriyorum, hem çeneden vizörlü olduğu için trafik dışında açıp rahat edersiniz ve chopper ruhunu yakalarsınız hem de güneşliği çok kullanışlı ve çok havalı. Hele çeneyi yukarı alıp güneşliği indirince çok güzel oluyor. fiyatı 300ytl fakat bence değer. Bu arada Lazer Vertigo'lar da çok dayanıklı.
Son olarak şunu da söyleyeyim, viraj alırken vites küçültmeyin!! Bu motorun vites aralıkları kısa olduğu için bir sorun olmaz diye düşündüm fakat yine de vites küçültünce (özellikle 4-3 arası) alet çok ciddi bir motor freni yiyor. Bir viraj sırasında vites küçülttüm ve motor öyle bir yalpalamaya başladı ki insanlar şov yaptığımı sanıp hayranlıkla bana bakmaya başladı (ben ise ya kalpten ya da düşerek ölüyordum az kalsın) Aman diyim, virajda vites küçültmek yok =) motora yeni başlamış olsaydım sanırım arkadan gelen aracın altına girecektim..