Arkadaslar selam,
Suanda 200 km deyim, gozume carpan noktalari sizinle paylasmak ve birde soru sormak istedim.
1-Camurluk ile uzerindeki demir birbirine degiyor ve tikirtikir ses cikariyor.
Bende böyle bir ses yok
2-Benim vites kolu ile ilgili olarak basima geldigini dusundugum bir problem;
2. vitese daha dogrusu topugu kullanirken yani vites buyulturken cok sert basmam gerekiyor normal basinca aninda bosa aliyor ve bagiriyor alet.Gercekten hafif dokunup bosa alma olayi degil resmen dengemden feragat edip sertce basmam gerekiyor.
3-Bazen vites tam gecmemis oluyor 1 deyken bosa geciyor veya bostan 1 e geciyor falan
Viteslerle ilgili böyle bir sorun yaşamadım.
4-Benzin deposunun gostergesi tam gostermiyor benzin bitse bile biraz sagda sanki
Aynen katılıyorum.Geçende bu göstergeye güvenip benzin var diye otobana giriyordum.Giriş yolunda seyir halinde benzinim bitti.Yedeğe aldım,2 km içinde o da bitti.Otoban trafiğinde yaşadığım rezaleti siz düşünün artık
5-Koltugu acma olayi biraz kotu, arkada vida var onu sokmek gerekiyor, takmayinca da sallaniyor. Duydugum kadariyla bir eski modelin koltugunu takmislar ondan boyle bir durum olusmus
Benimki de yarım açılıyor.
6-Bazen, ozellikle oglen ilk calistirmak istedigimde calismiyor, cigle kullanmam gerekiyor bir sure.Ama kumandadaki dugmeye basinca hemen calisiyor.Denediniz mi bunu?
Bende de aynı durum var.Boş viteste çalıştırmayı denediğinden emin misin?
7-Bi arkadas 3. viteste 80 yapildigini soylemisti ben 60 yaptim ama 80 biraz abarti degilmi?
3.te 80 i bende yaptım ama yolun durumunla ilgili..hafif rampa aşağı 80 i rahat görüyorsun ama rampa yukarı zor...
8-Asil sormak istedigim, motoru kapattiniz kontagi cevirip direksiyonu kilitlediniz ve anahtari alip gittiniz.Bunu yapinca farlarin tusuna yada frene basinca isiklar yaniyor mu? Bende yaniyor ve nasil kapatirim bilemiyorum.
Frenin yanması bence normal ama anahtarı alınca farların yanmaması gerekiyor.
9-Sag taraftaki kirmizi dugme bazen motoru stop ettirmiyor, ozellikle vitesteyken.Belki de benim beceriksizligimdendir ama olanlari anlatiyorum.
Eğer kumandadan motoru çalıştırdıysan kırmızı düğme stop lamıyor.Yine kumandadan stop laman gerekli.Kırmızı düğme, otomatik çalıştırma düğmesini kullanarak motoru çalıştırdığında işe yarıyor.
10-Motoru uzun sure kullanmasam bile sağdan ve soldan (ozellikle kapri giydigim zaman

) bacaklarima sicak hava geliyor, normal mi bukadar isinmasi_?
Kapri ile motor kullanma,çok tehlikeli,bacağın motora değerse o acıyla motoru bi tarafa atarsın kendini bir tarafa.Motorun ısınması çok normal.Yaklaşık 50 C sıcaklığa veya üstüne çıkıyor.Arabayı düşün,sıcakken motora dokunabilirmisin?
Arkadaslar hepinize tesekkurler tekrar.
Rica ederim,yine bekleriz
Bunlarin disinda motosikletimiz hakkinda ufaktan baslayarak bir websitesi tasarlamayi dusunuyorum. Oraya baslangic olarak su anda forumda bulunan uyelerin, arkadaslarimizin bu motosiklet ile ilgili kisa dusuncelerini koymak istiyorum. Konuyla ilgili bana mail atabilirsiniz yada forumdan msj atabilirsiniz
Kazasiz surusler tum prince zs15019 severler:cherry: