arkadaşlar uzunca bir aradan sonra tekrar merhaba hepinize,zaman buldukça topike girip okuyor fakat yazamıyordum uzun zamandır..........zealsun 150-19 kullanıcılarının gün geçtikçe çoğaldığını görmek ve memnuniyetleri duymak çok güzel,bu cruiser tercihimizin oldukça problemsiz olması ne harika değilmi dostlar ?ben mart ayından beridir yağmur çamur soğuk daima tepesindeyim ve 3400 km.civarlarında yol katetmişim maşallah saat gibi tıkır tıkır makine vallahi!!!!!!!!!!!!!!!
1.sigorta kutusu sağ taraftaki siyah kapak altında(prince zs 150-19 yazılı kapak),akü artı(+)ucunun hemen çıkışına seri şekilde bağlı ve cam tipi ana sigortadan ibaret, siyah renkli plastikten koruyucusunun içerisindedir.bilgilerinize
2.motorsuzmotorcu arkadaşım ben ve artçım toplam 185 kg. gibi iddaalı bir ağırlıkla merter/ayazağa arasını ortalama 90-110 kmh aralığında katedebiliyoruz.kısacası dik yokuşlar harici performansta hiçir problem yaşamazsınız.
3.sayın fahricin arkadaşım en sağlıklı bilgiyi ve ulaşım adreslerini
www.polen-tr.com adresinden yetkili bayilikler linkinden alabilirsiniz.
sevgili arkadaşlarım en iyi motor size ait olan ve sevgiyle bindiğiniz motosikletinizdir,hoşçakalın